fredag

Ja, idag blev jag väckt vid 9 för jag va tvungen att gå till stallet och måla boxen. Väl där fanns det bara steeenhårda penslar men jag hittade en grå (jag skulle ha svart) roller och en färgbehållare som typ också var grå av all gammal färg. Jag försökte iallafal torka av all färg, det slutade med att jag paja hela vasken, den blev grå och färgen var inte vattenlöslig... Men jag tappade inte humöret utan satte igång att måla ena väggen, den blev till en början någon blandning av grå och svart, då fick jag lite panik. Sedan visade det sig att rollern var typ felgjord så det började skvätta färg på mig som i en båtmotor. Där tappade jag humöret och ringde upp mamma i min raseri och va nära att ge upp, men jag gillar inte att ge upp så nu står den där, nymålad och klar iallafall!

Var precis ute och övningskörde, nu kör jag här bland trafiken där vi bor, det är en skräckblandad förtjusning hela tiden.
Ikväll ska jag hem till Elin, hennes pojkvän ville inte ha med henne, HAHA,.
vi får se vad vi hittar på, har inget planerat än, skönt det ibland också! 

/ V


Fredag!

Sitter och chillar lite här framför laptopen och ska snart hoppa in i duschen. Idag var jag uppe hyfsat tidigt och åt en god frukost och drog sedan till stallet. Där fixade jag lite och red på min trötta häst som jag håller på att sätta igång efter sommarbetet. Under tiden fick jag även ett samtal av en arg (damp-barn) Vicki! Hon höll på att måla sin box i stallet svart men det blev tydligen grått och hon hade målat ner sig själv osvosv. Men kom ihåg V, det löser sig ;)

Ikväll ska jag och Ellie hem till Malin på lite myskväll, ska bli trevligt. Och imorgonkväll ska troligtvis jag, E & V på fest. Nicenice. Har även bokat klipptid + slingning i Rådhuset på måndag, spännande...

So long, A.

och jag ska träffa elin!

jag har saknat alla mina vänner som jag inte träffat  på hela sommaren grymt mycket! En av dom jag saknade mest: elin, som jag trodde var på öland fortfarande, skickade ett sms och frågade om vi skulle ses idag, då blev Vicki happy! Så vi ska träffas snart och ta en lunch någonstans och bara snacka och ha kul på vårat sätt, man har ju en speciell relation med alla sina vänner.

Annars är jag fortfarande förkyld, sitter här och snörvlar och hostar.  Mamma vill att jag ska springa milen med henne, no way säger jag, vi får se om hon kan tvinga ut mig. Faktum är att jag snart ska springa tjejmilen, brr... jag gillar inte att från att en gång ha känt sig bra till att känna sig uuurkass, snyft. (för er som inte vet det har jag tävlat i löpning, det var den jag syftade på) .
Annars händer det inte något speciellt i dagarna, kanske var någon fest på lördag, men får se.
Hm, nu har jag nog inget mer att skriva faktiskt, haha!

/ V

Mitt uppvaknande från de döda

I'M BAAAAAAAACK!
Jaa efter att jag kom hem från Kroatien så tappade jag helt, och jag menar verkligen helt, lusten att blogga. Dels för att Vicki inte hade tillgång till dator och det är inte så kul att bara skriva själv. Nu har Vicki hur som helst lämnat mitt hus, det känns tragiskt. Nu kändes det inte alls lika kul att skruva upp volymen på Rapdas Armas och sjunga med som en galning... Det är en sak som är säker iallafall, jag och V har aldrig tråkigt - var vi än är, hur vi än mår, eller vilka vi än är med. Det är underbart!

Jag har knappt varit hemma på hela sommaren än så länge så jag kan fixa en liten genomkörare.
Kroatien - Världens finaste land! En härlig semester med sol & bad i kristallblått vatten, god mat och boendes på ett fint hotell.
 



Visby - Galet! Fest, puls och fint väder. Stockholmsveckan säger jag bara, nästa år igen förfan.




Göteborgs skärgård / Varberg - Först ut var min kusins bröllop på en ö som var jättetrevligt! Dans till kl 4 haha. Sen åkte vi och hälsade på Johanna med familj i Varberg i ett dygn. Inga bilder därifrån.

Uddevalla / Smögen - Härligt. Vi var i Uddevalla en dag och gick på tivoli. Sen drog vi till Smögen som var en skitfin stad och där festade vi i en båt som Vicki sa, niceee. Dagen efter det stekte vi galet hemma hos Vickis mammas farbror som är svinrik typ haha. Vi låg och solade på hans fina båt och åt smögenräkor.

Jaa det var väl det! Det som återstår nu är att ta igen tid med alla här hemma och sen bär det av till Gotland igen, fast den här gången med familjen. Och egentligen vill jag inte tänka på det här men den 24e börjar jag och Vicki i Stockholms Fria Gymnasium. Allt för mig den här gången. Pussssss Anna

Uppdatering såhär mitt under sommaren.

Jag tänkte innan sommarlovet började: "Men bra, då kan jag ju skriva inlägg här i bloggen varje dag" men icke! När jag kom hem från visby så hade min mamma lämnat in min dator på lagning och efter det, tro det eller ej, men då var den heelt paj! Så jag sitter och snyltar här på Annas dator för tillfället. Dock så vänjer man sig snabbt av vid att ha dator, haha, jag som har varit helt beroende..

Iallafall, vi tog igen vårat "vi-som-inte-festade-på-yatcharna-i-visby" i smögen! Woho det var en riktigt nice place må jag säga.. Alla kom från Göteborg men jag gillar ju faktiskt folk som är från andra ställen i  Sverige än Stockholm, jag tycker att alla här spelar något falskt spel. Vi blev iallafall uppraggade av en norrman (haha) och så fick vi sitta där på en sådan där  båt och känna oss speciella, haha! Berättade jag inte det så var jag där med Anna förresten, såklart, vi har ju varit med på varandras aktiviteter typ hela sommaren, vi klarar oss inte utan varandra, that's the fact.

På vägen hem från smögen var vi hos mammas sviiiiinrika  farbror, nu känner jag mig ännu mer taggad att få bra betyg.. Han och hans belgiska (och inte världens trevligaste) fru hade ett hus vid sotenäskanalen och det kallades då sommarstuga (!) med nyaste inredningen och ska jag va ärlig så höll jag på att gå vilse när jag skulle hitta ut. Vi tog en liten tur med hans båt också, jag och Anna låg på fören och tittade nöjt ut när vi svischade förbi alla andra båtar, hehe. Man kan visst köpa sig lycklig, no matter what!

Nu är jag iallafall hemma hos Anna, hon och morsan är hos hennes häst, jag orkade inte följa med då jag inte är helt frisk. Ikväll ska vi till Ellinor på ett litet miniparty, igår var det party hos Amanda, det var en del folk där asso.

Mamma har bokat biljett till mig till Vänersborg på tisdag( stannar där i 1,5 vecka) och så smsar jag Jessie och frågar om hon kan hämta mig, men hon jobbar så jag har inte riktigt löst hur jag ska komma från vänerborg HEM till Jessie, hm.. Big problem. Förmodligen hämtar Jens mig så får jag va hemma hos honom ett tag. Haha, det blev lite mycket namn där va!

Nej, nu ska jag upp och knarka alvedon minst sagt!



                                               

                                                  mammas farbrors båt

                                                
                                                           tivoli i Uddevalla


                                                                     
                                  jag - igår innan Amanda




/ V



Jag och Julia ensamma i mitt hus

Idag vaknade jag sent, drog in till stan för att få uträttat lite saker, hittade några saker så nu har jag passat på att bränna lite pengar!  I like iiiit. Sedan åkte vi hem till hennes underbara familj och åt köttfärspaj. Jag tycker att dom gjorde ett riktigt kap när dom flyttade, vilken grym lägenhet, blev nästan själv lite sugen... jag som inte gillar lägenheter egentligen! För mig blir det ett hus i USA eller Djursholm när jag blir stor, det har jag redan bestämt. Och sen min gula bil får jag inte heller glömma, hihi!
Nu sitter vi här hemma, "Fredag den 13e2 börjar snart på tv. Shit och vi är jätterädda redan nu för det var något som brakade här i huset, jag har grillspettet i famnen, på riktigt faktiskt!
Imorrn blir det packning, drar iväg till Anna på kvällen, vi åker tillsammans till båten på måndag.

/ V

Jag skulle dö för dig

- Du är min bästa bästa bästa bästa bästa bästa bästa bästa vän, inga ord räcker till. Hand i hand genom allt, minns du?

Anna, utan dig skulle min värld rasa, jag älskar dig så enormt mycket.

Varenda ord i den här texten är 100 procent sanning.

Snabbis

Tjenareee, ett tag sedan jag satte mig här och skrev! Har varit i Åmål 4 veckor, landet utan internet såklart. Men det är bra att lära sig att klara sig utan det med. Där har jag umgåtts mycket med Emma som jag inte har träffat så mycket på ett helt år, det var kul att vi sågs så mycket nu tycker jag, det är synd att tappa kontakten med folk man har haft så mycke roligt med under åren liksom..

Idag har jag haft en riktig.. ja jag vet inte om jag ska säga vedervärdig eller superrolig tågresa hem. Jag satt iallafall där, på min plats, som jag skulle. Nästa station kommer det på en tant (eller ja hon kanske var typ dryga 25 men datorn hade nog föråldrat henne en del.. ) Jag gillar inte att sitta här och skriva dåliga saker om henne men för att ni ska få en uppfattning om hur hon var så måste jag nästan.. Hon kom in, lade upp sin väska, och dom där, tjaa typ 200 överviktiga kilorna tittade fram under blusen, jag kunde inte låta bli att gapa. Förövrigt var hon inte vacker det måste jag säga , hon såg ut som den där tanten som i det senaste avsnittet av "Doctors" på 4an som led av överdriven hårväxt, på pricken lik var hon. Iallafall så tar hon fram ett block och börjar klottra en massa namn och grejer. Helt plötsligt börjar hon ropa (ja hon pratade faktiskt så högt så hela tågvagnen hörde för folk kollade liksom upp) "JA DET HÄR ÄR JU EN GREJ FRÅN WORLD OF WORLDCRAFT, JAG HAR SPELAT DET KONSTANT I 3 ÅÅÅÅÅR.
Här sitter jag, mitt emot henne, panikslagen över att ha fått en psykiskt sjuk människa mitt emot mig, hjälp vad ska jag göra, jag funderade på att typ hoppa ut genom fönstret, nej juste, ännu roligare, jag smsade Anna och uppdaterade henne om varje liten sekund.
Tanten fortsatte att prata om sitt älskade dataspel i ett tag, ganska länge kändes det som och där satt jag och bet mig i läppen för att inte skratta.
Sedan tröttnade jag och började läsa min bok, tror ni inte att, när jag kollar upp, ser värsta kärleksblicken på mig, då blev jag rädd på riktigt, ännu ett sms till Anna.

Sedan slutade det lilla roliga med att hon sa något, minns inte vad, och jag fick värsta skrattanfallet. Men roligt nog skrattade hon med och tyckte det var kul med lite underhållning.

Anna: Detta påminde jääättemycket om våran gotlands-hemresa förra året!

Nu till dagsläget:  Jag ska nog sova, riktigt trött är jag nu! Imorgon blir det att sova uuuuut, ensam hemma, pust, inga småungar som väcker en varje morgon. Sedan bär det in till stan med Juliita. Min plan är att fräscha upp min garderob, men som vanligt kommer jag aldrig hitta något när jag är rik och vill ha något, i ett nötskal!
Jag hinner nog slänga in något snabbt litet inlägg imorgon igen.
Nejnu måste jag ägna lite sms tid åt min nyfunna vän hihihihi!

PS. Jag vet att alla är superlyckliga för att jag har tagit mig tid och skrivit ett inlägg.

GODNATT! / V

RSS 2.0