HEJ

VICKI HÄR. Såg nyss en jättebra film- Leo. Den skall ses av alla som någon gång får chansen, det är dagens sanning. Shit vilken väldramatiserad film som återspeglar dagens samhälle. Man slungades verkligen med in, jag satt och skrek och grät nästan.
Ska inte säga någonting om handlingen men jag kan avslöja att den är väldigt rå, så om man är känslig för blod och våld lär man få blunda ganska mycket. Bra film om man vill få nåt annat att tänka på. Jag kan inte skriva något mer, jag är fortfarande helt upprörd.

Uppe tidigt

Nu har jag varit vaken ett tag och ska snart dra till stallet, skönt att vara uppe tidigt, fånga dagen liksom. Igår började dagen såsom V skrev med solsolsol vid poolen, som på tal om det blir badbar idag! Kändes som lite inspark för sommarn att ligga där och sola, kommer nog även bli en och annan grillmiddag på nya däcket också. På kvällen var jag på tjejmiddag hos Malin, det var kul :) Drog lite tidigt eftersom jag inte kunde hänga med vidare efter, hade nog varit svårt att vara uppe såhär tidigt då...

Senare idag blir det poolen igen sen kanske man ska dra hit nån polare.
over n out, A

 

Härligt väder!

Hejhopp! Idag vaknade man då med att solen sken utanför fönstret så det var bara för mig och Miss Eriksson att slänga i oss lite frukost och sedan lägga oss på soldäcket och njuta. Jag och Kalle hjälpte till och rensa poolen, sedan kände jag mig lat så jag gjorde lite morgonjumpa, då piggna jag till. Fast det var så jobbigt så jag var tvungen att springa in och duscha sen..
Annars inte så mycket uppdatering, gjorde inget speciellt igår, var hemma hos Anna och lille Elli var oxå med. Jag hade lite överskottsenergi så jag var tvungen att springa ner med jämna mellanrum till Kalle också, vilket inte var lika positivt från hans sida kanske mitt under allt laaaaanande eller vafan det heter.
Nu ska jag möta Jämtin snart tror jag om hon tänker komma i tid för ovanlighetens skull, vem vet.
Imorrn ska ju jag springa minimaran, haha otränad som jag är. För ett år sedan så hade jag medaljchans, fråga mig inte varför jag ska springa nu, till ingen nytta. Jag är en impulsiv människa, så impulsiv så jag inte fattar att man inte ska springa såna här lopp om man inte tränar seriöst, illa!

Mamma och Annas mamma har varit på GEKÅS Ullared nu över helgen, vi fick dissen och var tvugna att stanna hemma. Mamma fick med sig en beställningslista och med den uppdateringen jag fått verkar det ha gått bra. Fick nyss ett meddelande: Vicki, jag har köpt soldusch till dig!
Haha hon är knäpp hon, min mamma.


/ V

:)

Nu har man slutat och är hemma! Har varit en skön vecka faktiskt. Igår gjorde jag en sak jag aldrig har gjort förut damdamdam - jag hoppade över en uppsats haha. Satt det kl 22 och skulle skriva den, hittade ingen fakta, så jag sket i den. Orkar inte. Behöver ändå inte flera mvg:n, har så det räcker och lite till, så det var skönt att slippa skriva den kan man säga.

Nu ska jag bara ta det lungan sen har jag faktiskt en jobbintervju kl 15.40, får se hur det går.
pusssssyssssss

Taggad!

Satt just och kollade på tv 400, kommer inte ihåg vad programmet hette men det var en strand på Rhodos - "Faliraki" . Heelt underbart! Vilket drag och solsolsol, underbart resemål för snart nyfyllda 18-åringarna Anna och Vicki som har maaaaassor av planer vad dom ska göra då, hehe.

Annars gick jag hem från skolan idag, glömde kaffet i morse så har varit helseg i huvudet hela dagen och pallade inte va kvar längre sen. Är så sjukt skoltrött så det finns inte, give me summerholiday right now.


Imorgon blir det stan med Annaponken. Jag vill ha nya skor, som vanligt. Man vet aldrig vad jag kommer hem med, men antagligen inga skor. Som fattig student har man ju inte råd att springa runt och köpa de där dyra, fina skorna som man egentligen vill ha! Har hittat ett par snygga som är relativt billiga, de längst till vänster värda prislappen kan man säga.
De i mitten är ju snyggast men lite för dyra för min plånbok. De längst till höger är ju inte alls av samma stuk men har letat efter ett par sådana länge, men kräsen som jag är hittar jag aldrig nåra, vi får väl se imorrn..

   

/ V

Som vanligt

Hejeeee!

Är hemma från skolan sen ett tag tillbaka. Vår allra sista lektion blev inställd och vi skulle ha vikarie på de två före den. Men vi hade bara matte ett tag till vikarien insåg att vi lika gärna kunde gå hem för att alla höll på med annat. Jag satt på två stolar och sov/lyssnade på musik. De här sista veckorna känns så menlösa.

Nu: Plugga (haha) på elektronikprovet som är imorgon, stallet och hoppträna, hemätaduschasova

Justja, bjuder till lite och langar en dagens eller vad de kallar det
Fin mobil i fickan, gillare



A

KRYYYYYYYSSSNIIIINNNGG

Den som inte har provat det, denmhar missat nåt!
Jag har åkt med Röns 4 gånger och varje gång har varit lika GALEN.

Det börjar med en middag, sedan shoppar man lite på tax-freen sedan så trallar man runt lite. Sjunger lite kareoke ( jag skämde ut mig förra gången då amanda tvingade upp oss och sedan bara stod och mima. Bredvid henne stod en bortgjord Vicki som hade tappat bort sig i låten och tog i för fulla muggar så allt bara blev ett fjasko.... haha)
Vid 23 startar den jävla festen, som är det bästa med allt. Då är det disco till 3, då träffar man alltid några sköna typer som man hänger med efter discot, fram till sådär 7-8. Sen sover man en timme sen går man upp och är så äcklig.

Jag och Röns har så många sköna minnen därifrån, något som vi sent ska glömma, jag menar aldrig glömma. Pratade om detta idag och båda är sjuuuukt taggade inför nästa gång som infaller lördagen den 6e Juni, då smäller det!







/ V

Härlig dag

Dagen började med en okej skolstart med bara två lektioner. Sen drog jag och Ellie hem till mig vid 12 och stekte oss vid poolen i ett bra, härligheter! Älskar vårsolen då man verkligen börjar tagga upp inför den riktiga sommaren och alla dess planer. Sen drog Ellie och jag skulle plugga men det gjorde jag inte hihi.. Drog ut och sprang istället, det gick faktiskt bra måste jag säga. Ja och nu har jag käkat, duschat och ska försökaaa plugga. Så opeppad

Ja det var min dag lite kort och måste säga att jag fortfarande saknar dig min fru, sambo och bästa vän picks!

peace A

Långledig!

Jaa, idag var jag då ledig typ hela dagen. Det kändes lite onödigt att gå på endast matten som var 11, så jag var i stallet hela dagen istället, yey. Jo förresten, jag var tvungen att dra till skolan en halvtimme, för vi skulle göra en redogörelse i NP, jag gillar det inte.

Nu ska jag och Röns ut och springa, jag sitter redan iklädd i träningskläder - redo för dagens hårda pass! Dock så är min vän oftast väldigt seg, jag fick nyss ett sms från henne, det står nog nåt liknande: "Vicki, jag har missat bussen, jag kommer inte hinna till bussen förrän om 2 timmar:( " haha, vi får väl se hur rätt jag har..
Sedan så är tanken att vi beger oss till Pampas där det ska bli årets första dopp! Elin och Nikki skulle dit nu så vi skulle komma på efterkälken.

Men hurrni, vilket fint väder det är idag! Strååålande sol och skitvarmt. Bra, det behövdes, man började precis bli lite halvdeppig för att det regnar i stort sett hela tiden.
Nu måste jag gå och fixa lite nödvändiga saker.

/ V

Hej igen efter ett långt uppehåll

Ursäktaursäktaursäkta för dålig uppdatering, har verkligen haft noll tid eller ork att skriva. Idag kommer iallafall en liten sammanfattning på långledigheten:

I onsdags var vi på en liten fest hos Ellinor, det var nice och jag var lite lagom borta i huvudet. Dock hände det en rätt otrevlig sak i slutet som jag inte tänker skriva öppet här!






I torsdags hade jag chillkväll med min kusse! Vi kände att vi nästan aldrig träffades och hookade upp en liten träff. Vi såg på Moulan Rouge & Bröllpopsduellen. Moulan Rouge är så braaa och han är snygg, gaah. Fast en ännu snyggare kille är Byz, det är inget snack om saken. Sen finns det en snygg kille också som jag liksom har lite närmre kontakt med, inga namn nämns.

I fredags var det paartybrudsen som festade i Sollentuna, där var jag ej heller helt medveten, men nice! Det är bra på fester där man känner en del folk tycker jag. Det blev en ganska sen hemkomst och vi sov inte mycket den natten, som vi tog igen natten mot söndan. ( läs annas tidigare inlägg). Hoppas Christiiiine lägger ut lite bilder därifrån ikväll, haha alltid roligt att kolla på bilder som man inte har en aning om hur dom blev!

annars inget speciellt att säga, en grej kvar i skolan som jag inte orkar göra fast jag måste, äsch strunt samma!

/ V



Näe

Tjatjatjatjatja
Vi har legat på deffensiven med bloggandet under några dagar nu tyvärr.
Det beror på att jag kom hem från Vicki i eftermiddags efter att ha bott där sen i fredags. Det var jättetråkigt att komma hem :( Vi har haft det skitmysigt min sambo och jag, jävligt kul också för den delen. Det har bjudits på allt möjligt och igår tog vi igen oss efter tidigare bravader, var väldigt skönt med en myskväll efter att ha varit hemma halv 6 natten innan. Det var väldigt konstigt att åka till ett ställe när det var kolsvart ute och när man skulle åka hem var det ljust som på dagen haha. Igår slingade jag även vickis hår förresten, det blev myyycket bra.

Idag kom jag hem, fortfarande trött fast vi sov ut, och pluggade ett tag. Fucccck dom här sista grejerna. Sen var det lägenhetsvisning på listan, en skitfin etagelägenhet vid vattnet. Får se hur det blir med den saken då jag på samma gång verkligen skulle sakna vårt hus isåfall. Menmen, nu ska jag käka om ett tag och sen åka till stallet och träna lite hoppning. Klart slut, PUSS

 

Bilder från när vi var hos Ellie

A

Hola at ya
Nu sitter även jag och beskådar den bruna färg min kropp har antagit. Men mitt resultat blev lite bättre än Vickis verkar det som, lite fläckigt vitt händerna men annars inget! Men som sagt spray tan nästa gång.

Jag kom hem för typ en halvtimme sen och har varit i stallet. Dressyrpasset idag var så j ä v l a jobbigt. Någon kommer få träningsvärk i magen kan jag säga. I skolan gjorde vi det allra sista nationella, så skönt. Det var fysiklab och det var väldigt lätt så det går nog bra. Känns som allt börjar chilla ner nu i skolan, "bara" 1 prov och 2 inlämningar kvar. Teknikprovet måste jag ha mvg på om jag inte vill sänka mig, och om jag får mvg på inlämningarna så blir jag höjd till mvg i de ämnena, så det känns lite pressat. Egentligen behöver jag inte fler poäng än vad jag har, men jag vill alltid göra allt så bra som möjligt så det skulle bara vara kul om jag höjer mig, mer cashflow också förhoppningsvis.

Nu ska jag duscha, plugga lite spanska + inlämning och sova
Pusssssss

Missnöjd!

Vaknade tio över 8, kunde inte somna om.. Så nu sitter jag här inne och kollar på min fejk-bränna som fixades på http://www.skonhetsbogen.se/, mha "Magic tan" , en soldusch utan UV-strålning som skall fixa brännan. ligger vid karlaplan.  Det blev inte alls snyggt, ser ut som en fläckig morotskaka, kunde lika gärna fixat med brun-utan-sol hemma..  Tänkte ha min nya t-shirt på mig men var tvungen att ta på mig en kofta då armarna är värst drabbade. Till balen blir det spraytanning, blir det inte bra så slutar jag med sånt här!

Annars blir det en kort och skön skoldag. Nu är jag glad att jag har mina höga betyg, för jag behöver inte gå på so-lektionerna, så jag börjar 11.50 med spanska. Kom på att vi har en redovisning idag och jag är inte förberedd, det känns lite halvjobbigt.. det blir till att öva nu istället!
Egentligen slutar vi 5 idag, men jag skippar sista lektionen för jag måste fixa naglarna, det fanns ingen annan tid än 4. Mamma blev inte så himla glad när jag körde pengar-utpressnings-metoden mot henne igår, hon hade glömt hur mycket det kostade. "Nu har jag väl inget val när du bokat, men jag vill inte att du fortsätter med sånt här onödigt Vicki" , Haha onödigt - in my ass.

Nu ska jag nog träna lite på redovisningen sedan tror jag att jag tänker försöka få igång "Love actually", nån som vet om den är bra?





/ V

Måndag

Sitter här och lyssnar på Kelly Clarksson - My life would suck without you. En bra låt faktiskt, jag brukar inte gilla hennes låtar.
Annars idag så väntar jag på mitt kemiprov, ska redigera vår film lite, nu är det snart matte. Är hos Elin för tillfället, praktiskt att det finns nån som bor nära skolan, då jag själv inte gör det.
Tvättade håret med Nivea - REPAIR shampo och balsam, vilka skitprodukter! Håret blir fett direkt, fast det är torrt. Inte nåt att rekomendera för er med blanding av torrt och fett hår! 

 


- inget jag rekommenderar!

/ V

hej å hå

Neej, jag hade skrivit värsta långa inlägget, sen trycker jag på nån knapp så allt försvinner, förbaskade otur jag har hela tiden! Nu ska jag kopiera texten allt eftersom..

Idag har det inte hänt så mycket, vaknade kvart över 10 hos Amanda och åt hennes pappas goda frukost han hade gjort, smarrigt. Sedan bar det av till stallet. Kom hem vid 4 och då var jag tvungen att sätta mig med min elektrokemi som jag har prov på imorgon. Kemi är som en nattsaga för mig, ligger jag i sängen och försöker plugga, då slutar det alltid med att jag tappar boken och somnar, därför försöker jag sitta upp när jag ska plugga det.

Annars blir veckan rätt tajt. Imorgon ska jag och Anna solduscha, vi får se hur resultatet blir, har hört att man brukar bli lite orange.
På tisdag ska jag fixa till mina naglar igen. Mina vanliga naglar är så fula och nedbitna och har man väl börjat med såna där gelénaglar kan man inte sluta. Vissa är beroende av cigaretter och alkohol, medan jag är beroende av naglar, lustigt värre!
På onsdag blir det party, passar lite bra sådär för att fira in lång-ledigheten!


På tal om skönhet. Personligen är jag väldigt noga med rengöringsprodukter, det sägs ju trots allt vara A&O, speciellt för oss tjejer som bär smink dagarna i ända. Jag var på en ansiktsbehandling och fick rådet att köpa dessa krämer nedan. De är skräddarsydda för lätt acne och rosacea, som jag hade då. Jag köpte dessa krämer på internet och det har verkligen gett resultat! Minus för priser men måste säga att det ändå var värt pengarna. Det finns för alla olika hudtyper.

www.buybymarcus.se




/ V

Saturdaaaaay

Nu sitter jag med en hallon/jordgubbsmoothie och ska precis gå ut och sätta mig i solen, grymt gott med färska jordgubbar första gången för i år. Efter lite solande ska jag till outlet och kolla skor, hann aldrig det igår...
Sen blir det jogging igen om jag har tid och ikväll ska jag träffa Frida :)

Kom på att det bara är drygt en månad till jag ska till Kroatien, härligheter
Kort inlägg, menmen. Puss / A 


Grekland i somras

Rubriklöst

Shulululu, here i am again! Fint väder som smittar av sig så man blir glad glad glad av att man just bor i Sverige!  För att sedan få dampanfall för att det ständigt regnar.. Men det är väl det som är det bästa med Sverige, att man verkligen uppskattar det fina vädret?
Jag ska iallafall flytta utomlands några år sen när jag blir STOR! Jag vill bosätta mig i Miami som jag fortfarande är helt försummad av, vilka place det finns ute i världen alltså! Tror inte jag har lagt ut några bilder därifrån i bloggen? Amanda och min familj var iallafall där sommaren 2008, en resa ingen av oss glömmer! 
Då kommer några bilder här:

































/ V

Fräscht

Nu är jag nyduschad och känner mig duktig, för jag har varit ute och sprungit! Haha det tar några veckor för mig att komma igång. Men nu var iallafall min avspark och jag hade bättre kondis än förväntat, okej jag sprang i snigelfart, men jag sprang. Sen blir det till att cykla mycket till stallet också, det är en mil så det är jättebra träning! Beach 09 here I come

Annars har jag inte gjort något speciellt idag, skulle ha åkt till stan men det blev inte så. Torsdagar är ju min lediga dag så det är väldigt skönt att inte göra nåt. Vicki och jag har haft vårt dagliga torsdags-samtal också haha! Det var bra att telefondampa lite som vi gör. Har även haft afrikans dans på idrotten igen, skrattade mig verkligen igenom lektionen.

Imorgon blir det skola som vanligt, sen sa jag antagligen dra mig över till jakan och köpa en klänning. Sen blir det hem och käka + duscha. Dra iväg till vicki sen ska vi grilla med Joannie & co tror vi.

Nu blir det att plöja igenom lite plugg, glo lite på tv och snacka lite kvällsprat i telefonen tror jag.

Pusssaaaaar Anna

Torsdag

En dag med friluftsdag hela dagen i skolan. Men bra för jag bor precis där vi va så kunde sova ut lite längre, maha.
Imorrn är det orientering i 2 timmar, vet inte hur det kommer gå att springa eftersom att jag har haft grym förkylning den här veckan! Ska iallafall göra ett försök.
Annars har det väl inte hänt så mycket, jag och julita hade roligt samtal igår kväll på msn om hur ful vissa personer verkligen är.. Och det roliga är, att alla dom personerna hänger med varandra, haha! Okej, man ska inte säga att personer är "fula" men det stör mig så att dessa små pojkar tror att dom äger landet.
Jag är helt slut i huvudet, har inte lust att göra nånting, eller jo kanske sova.

/ V

Livet går i svackor..

.. Det vet ju alla. Nu är jag i riktig botten och alltalltalltALLT är dåligt. FYFAN för sånt. Jag känner bara att jag vill ta och boka en jävla tågbiljett ner till mormor i Åmål och tillbringa resten av tiden kvar till sommarlovet där. Där mår jag alltid bra.  Får nog inget sommarjobb de 4 första veckorna så första veckan vet jag fan inte om jag ändå ska ta och åka ner, fast det är planerat att jag ska va hemma, jag ska ju operera mig den 15e.. Kommer då ha feber i en vecka, men vafan kan jag inte lika gärna ligga där nere och ha feber? Det är iochförsig rätt långt till sjukhuset om jag måste in.. Fuck it, jag orkar inte planera nu.
Annars har jag typ panik inför sommaren, jag vill ha allt planerat ju! Så har det alltid varit den här sommaren har jag typ 3 veckor planerade, not good.. Jag tänker inte sitta hemma och öka en dag i sommar iallafall utan sällskap.
Egna lägenheten i Visby v.29 blir ju iallfall nice.

Har träffat lille Julita ett tag idag iallafall, slutade 1 så kände att jag inte tänkte sitta hemma, för en gångs skull hade jag ingen häst och tänkte då utnyttja tiden till att va med nån av mina vänner, ja, som jag faktiskt har, förvånansvärt nog nu under min cp- period. Det var så skönt att bara prata ut och typ få utbrott för alla inre känslor. Hon och jag, vi är adhd-barnen, haha inga är värre!
Sen litar jag på henne, måste jag säga, jag har liksom inte berättat saker för en av personerna som står mig närmast som jag sitter och berättar för henne, haha.

Jaja, nu måste jag faktiskt typ plugga lite, eller nej, jag ska se på film. Kanske, har beslutsångest.

Fucking goodbye / V



Just nu..

.. Är jag hemma från skolan! Vi fick sluta två lektioner tidigare så det var riktigt jävla bra. Nu ska jag skriva klart so:n. Typ. Sen ska jag till stallet och kolla på när min lilla ponny hoppar utan mig på ryggen, så går det när man är ett klantarsel och stukar fingrarna. Sen om jag hinner: springa, för första gången på flera flera månader. Ska bli intressant.

Hahaha måste bara påpeka Vickis förra inlägg. Det var... Fint. Jag hade inte lika mycket tid att sitta och tänka på annat på mitt NP i fysik, det var skitsvårt!

Saknar fortfarande min tröja förresten :(
Tack för mig och mitt för en gångs skull seriösa inlägg

Inga bilder idag heller, till allas förtvivlan

Nej, så var det, inga nytagna bilder idag heller. Vi var duktiga ett tag på att uppdatera med bilder, men man orkar inte alltid vara på topp som alla vet! Idag har vi skrivit no-nationella i 2,5 h, gick nog bra faktiskt! Vi fick biologi.
En fråga var "Två exempel till varför man ska använda kondom", jag satt där, uttråkad som jag var och kom på lite roliga svar ( som jag dock inte skrev):

1) För att killens petterniklas är så ful så man inte vill att den ska ha direktkontakt med mitt värdefulla lilla mus.
2) För att kunna skratta när kondomen ramlar av då man har köpt typ extra large och säger att det var normal. Usch vad han skall skämmas.
3) Jag har aldrig förstått det där med kondomer, njutningen försvinner

Ja, det var dom jag satt och kom på på rak arm där i aulan, tankarna börjar verkligen snurra i egna banor tidigt på morgonen, hehe.


Annars ska jag bara meddela att jag är väligt trött och inte tänker plugga ett skit idag, tralala.


Hejdå banankorv / V


Fan

Jag. Är. Så. Jävla. Lack.

Jag konfronterade just min kära mor med att ha slängt min absoluta favorit-sovtröja. Den var grå med en arg söt liten gubbe på, pappas gamla. Har tvingat henne köpa en ny, men hon kommer aldrig hitta en lika fin som min var.

Jag skiter völ i om han hade hål överallt mitt liv kommer inte vara detsamma utan honom :'(

Ska gå och gråta hejdå

When it was good

Skön helg har jag haft kan jag börja med att säga! I fredags var jag och brudarna i kristineberg och sen drog Ellie och jag hem till mig medan de andra drog vidare.. Lite krångligt när man ska hinna till sista tåget menmen. Vi kom hem till mig vid typ halv 2 och somnade direkt, sen sov vi till 12. Sååå härligt, har inte sovit ut på kanske två veckor så det behövde jag. Efter det så drog jag till stallet och tog en promenad/joggingtur med hästen, samma sak idag, eftersom att jag inte kan rida pga mina fingrar. SÅ irriterande. Hoppas det blir bättre till tisdag bara.

Idag var jag med pappa och bror och kollade runt lite i jakan, hade inga pengar medimpulsköpte ett slingpaket. Tänkte bli lite sommarfin i håret hehe. Ska däremot till vällingby med ellie imorrn för jag hittade en grymt fin klänning jag måste ha! Behöver egetnligen inte men den var fin.

Nu blir det käk och slinga håret
Puss på dig


Lång jävla dag

Gick upp 5 imorse, där började dagen. Har suttit på fälttävlanstävling borta på runsten heeela dan, kom precis nyss hem. Det var inte direkt något varierande funktionärsarbete, jag satt som hinderdomare, det var rätt mycket: ryttare nummer 303 klarade hinder 10 felfritt.
Pissväder på morgonen så jag och L jämtin trodde att vi nog skulle dö där vi satt, men vi uppehöll varandra med lite allmänt skitsnack, det räddade mig nog från att uppriktigt sagt frysa ihjäl eller dö av trötthet!
Sen blev det finare väder, men var rädd luddig i huvudet så var minst sagt glad när det hela stohejjet var över och man fick åka hem, puh!
Blir nog ingen senare läggdags än 8 måste jag säga.
Hejdå.

Vicki the tiredman

Hejsan

Liten sammafattning på de två senaste dagarna!

Igår: Spexfoto. Galet rolig dag, vi hade lektion på morronen i en kvart sen fick alla fixa sig i panik. Alla toaletter var upptagna och alla sminkade alla (dvs även killar...) och det var kaos. Sen var det dags för fotot och innan så pepprade vi med egna kort. 9D var helt klart skönast asså!





Idag: Chill. Torsdagar är min chilldag hehe. Ingen häst och knappt nåt plugg, så då passar man på att inte göra ett skit! Fast nu måste jag som sagt laga mat... Idag blev det mozzarellapaj, jävligt gott. Bra jag e. Det var dessvärre väldigt svårt att laga mat eftersom att jag lyckades stuka två fingrar på idrotten. Så det vara bara att tejpa ihop dom och ont som fan gjorde det när jag fick basketbollen på handen så att fingrarna knakade. Höger hand också!

Juste har gjort ett quiz på fb, "Vicki". Hahahah gör det vetja! Eh ja jag får lite random ideér ibland så jag tänkte nu ska jag göra en frågesport om Vicki. Said and done

Nu ska jag ta mig en dusch och basta. So loooooong
Och V du är bäst!


Jag älskar dig.. ?

"Jag älskar dig" är verkligen inget ord jag utnyttjar i onödan. Det är inte många som får höra det, jag brukar oftast bara meddela mitt meddelande på sms eller msn kort och det jag vill säga, inte massa annat tjaffs. Många tycker att jag är lite kall och känslodöd, men dom personer som jag tycker om visar jag det på annat sätt än att skriva tusen hjärtan på varje sms, de vet ju redan att jag tycker om dom ändå? Det hoppas jag iallafall!
Fast min bästa vän, henne älskar jag faktiskt, hjärterligt. Kom bara och tänka på när hon grundlurade mig på första april att hon skulle flytta upp till Dalarna, jag var nära att hoppa ut ur bilen, i farten - vem vet vad som hade hänt då!?

Här är en bild på mig och min bästa vän. Henne jag alltid har älskat och alltid kommer att älska - mest av alla

 


Annanananana

Heeeeeeeeeej
Längesen jag skrev nu, har varken haft tid eller lust. Men nu är vi back on track igen. Livet rullar liksom
Den här veckan och nästa är de sista med plugg och sen blir det chill, bara 6 veckor kvar nu! I helgen var jag i Visby och hälsade på släketen, det var jättemysigt. Annars har veckorna bestått av det vanliga.

Valborg var trevligt och förhoppningsvis kommer det fler roliga lov och helger framöver. Om två veckor är det kristihimmelsfärd och sen efter det 4 veckor till sommarlov(!!!!!!!!) Fan vad jag längtar, jag och Vicki ska börja samma skola men olika inriktningar så hoppas att det blir 3 roliga år :)

Juste hade sista nationella i matte idag, det gick bra tror jag. Men måste ju försvara mvg i matte så hoppas verkligen att det håller kraven. Nu ska jag ta något att käka sen stallet sen pluggpluggplugg, biologiprov imorrn...

pusspuss A

VALBORG 2009

Ja, vi var lite överallt på valborg detta år. Har inte hunnit lägga in några bilder förrän nu för jag blev så trött på allt här i stockholm och boka en tågbiljett ner till åmål dit jag åkte i fredags. Nu kommer iallafall lite bilder upp! Måste bara säga att jag hade världens bästa umgänge, det är så bra att vi har börjat umgås igen, jag älskar er


















RSS 2.0