Ciao

Nu drar jag iväg då! Känns lite dumt att lämna ett Sverige i högtryck när det tydligen ska vara regnskurar i Kroatien de första dagarna... Men, det blir säkert nice ändå :) Vicki är i Åmål och lite andra ställen så hon har inte tillgång till dator fören 1 eller 2 veckor?

I'll be back 4/7 PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS


Midsommardagen

Dålig update nu på sista tiden. Sorry för det, men nu rullar vi!
Hela förra veckan bjöds på jobb, vilket inte är det roligaste men det får funka fan. Och igår var det ju midsommar, den spenderades med middag med vanliga gänget. Pallade inte gå till någon stång så det blev lurre här hemma. Och idag har jag bara varit hemma och tjockat mig, därför ska jag ut och springa snart.

Juste. Om exakt en vecka så är jag borta i värmen, ska bli ganska så helt okej kan man säga!
Lite bilder på där jag ska bo:


Dags att dra, pusssssss


SJUKVICKI

Ja, opererades i måndags, har inte orkar vara inne här sedan dess.. Sov över första natten på sjukhuset och då mådde jag inte alls så dåligt, men antagligen var det starka smärtstillande dom tryckte i mig. Jag har aldrig sövs förut så det var roligt, man bara försvann helt plötsligt, dock var det inte lika roligt att vakna, då var man illamående och helt lost i skallen.
Nu har smärtan blivit värre, kan knappt äta då känns det som öronen sprängs. Men bra med mina smärtstillande då de funkar ganska mycket som sömnmedel så jag sover ganska mycket om dagarna! Igår var iallafall Anna här som lite sällskap på kvällen. Jag kan nog inte ha varit världens roligaste sällskap för henne då för jag kan ju inte prata så hon fick tyda ganska mycket vad jag sa, sen somnade jag några gånger också, haha, det är verkligen inte vanliga Vicki nu!

Shit, är det midsommar imorrn?! Hjälp vad tiden går fort.. Ska tillbringa denna dag mycket i bilen, ska ner till mormor i Åmål. Sen stannar jag där i 3 veckor och kommer inte ha någon dator så någon uppdatering från min sida blir det icke.
Nu ska jag försöka trycka i mig nåt att äta sen ska jag se på filmen som jag somnade ifrån igår kväll.

GLAD SOMMAR

/ V

Trött

Tjatjatja
Idag började jag tidigt med morgonfodring i stallet... Sen var det hemåt och sedan till en kick-off för mitt sommarjobb, på vägen dit köpte jag ett the sims 3 hahaha (geek). Ja har inte så mycket mer att säga om vad jag gjorde idag. Är helt slut på det här äckliga vädret. Noll inspiration.

Det här lovet har inte direkt inletts som lov ska göras, eller ska och ska, som de brukas. I fredags var det som sagt tävling och igår var jag och åt middag med familjen för att fira att jag och min bror har gått ut nian. Vi åt på La Famiglia på kungsholmen. Kan jag verkligen rekommendera, svingott! Aa så det jag skulle komma till inget festande här inte, fast tror inte att nån har varit så tagg av det här vädret egentligen. Men det kommer det kommer, har ett helt lov på oss.

Imorgon börjar jag sommarjobba men fick reda på idag att det bara blir 10-12, så inget direkt cashflow. Menmen, lite pengar blir det! Och Vickspicks ska operera bort halsmandlarna, så lycka till till henne!

Nu ska jag sova fan, A


HEMMA IGEN

Halloj! Nu är jag hemma efter vad jag skulle kalla en riktig bil-helg! I fredags bar det av ner till Vänersborg med hästsläp och häst efter bilen, det gick riktigt bra. Efter anländning i Vänersborg åkte vi till mormor i Åmål och sov där. Hela nästa dag var det förberedning av hagen och likaså idag. Sedan kommer ju min fluffi och en annan upp och ska stå där i 3 veckor.
Vi blev erbjudna en grej jag funderar på att göra: Vi har ju velat ha föl på vår Zelma och det måste ju göras snart, innan hon blir för gammal. Där nere i Vänersborg där hon sådana fall kommer stå när hon är dräktig fanns en oönskat sto efter Robin Z som vi gärna fick ha, något att fundera på!

Nu väntar jag på operation imorrn klockan 1, brr jag som aldrig har varit på sjukhus ska inleda min sjukhusvistelse med övernattning - läskigt! Sedan på tisdag ska jag nog ligga på Clarion Hotell för mamma ska vara på möte där och en av hennes arbetskamrater är utbildad läkare, bra att ha eftersom det kan bli lite krångel efter ett sån här operation. Dock har jag , som vanligt, drabbats av en regäl förkylning, jag vet inte om man får opereras när man är förkyld. Har aldrig haft så här ont i huvudet, jag vill bara krypa ur mig själv och sånt här skitväder lättar ju inte på trycket direkt..

Nu ska jag nog glo lite på tv sedan ska jag sovaaa!

/ V

Äntligen fri

SOMMAAAAAARLOV SOMMARLOV SOMMARLOOOOOOOOOOV

Känns sjukt konstigt måste jag säga. De här sista dagarna har varit jättekonstiga - men bra.
Liten summering,
Torsdag: Började med en sväng i skolan men pallade inte se på fotbollsmatchen så drog. Sen på kvällen var det bal. Alla var jättefina och det var en väldigt rolig och bra kväll! Haha alla på dansgolvet... Det kändes som ett jättebra avslut för alla oss nior, mycket glädje.
Idag: Skolavslutning. Det vanliga, aulan, betyg osv. Men det var en sak som inte var vanlig, man var tvungen att säga hejdå till alla och man visste att många kommer man aldrig se igen. Det var en cpkänsla jag hade i magen, jag var superglad, ledsen och vemodig på samma gång. Hade lovat mig själv att inte gråta, och det gjorde jag inte heller, jag är bara inte en sån som gråter mycket. Tyvärr kan man säga faktiskt haha. Ja sen skulle hela vår klass spela laser doom som en sista grej, men det var jättelånga väntetider så jag hann inte vara med. Åkte in och hem från stan i princip, belönades med ett vackert hällregn utan paraply. Sen kom jag hem då var det bara att svida om och dra till stallet, där det var dressyrkm. Och vet ni vad? Jag vann! Wiiiiiiiieee, bra vi är jag och världens bästa ponny. Och inte nog med det fick jag såsom Vicki 12 mvg, det känns ju helnice att vi har intyg att vi verkligen är smarta blondiner. Så bra flyt idag kan man säga!

   

PUSS FRÅN MIG


SOMMARLOV

Wihuuu, nu har jag precis kommit hem från skolavslutningen! Alla satt och grät i klassrummet medan jag satt och strålade av glädje, sen när blev jag känslosam liksom? Kollade mina betyg och det visade sig att jag fått 2 till mvg -hej 1000 kronor!
Lite ont i fötterna, tog mig en promenad hem från skolan i mina skor, kanske inte var så bra..

Vaknade inatt och mådde skit, hade nog feber för jag svettades som jag befann mig i en regnskog. Nu har jag regält ont i halsen och tänker nog bara dra till stallet som hastigast, sen kommer Röns och ska hämta mitt gamla löshår, idag är det hennes tur att ha bal! Jag måste städa mitt rum då också kom jag på nu, hm inte kul.

Ikväll blir det nog tjejkväll här hemma, man vet aldrig om det blir sista gången för oss tillsammans.. Vi som hängt i 4 år, nu går alla skilda vägar, men vi har ju lovat varann att hålla kontakten!

Sedan drar jag iväg på sommarlov! Ska köra ner hästen till Vänersborg imorrn bitti, kommer hem sedan på söndagkväll, opereras på måndag..


Jag har planerat hela min sommar, här kommer min veckoplanering inför sommaren 2009:


v. 25 - Hemma
    26- Åmål
    27 - Åmål
    28 - Åmål
    29 - Visby / Gävle
   30 - Gävle / Anna (barkarby)
   31 - Hemma med holländarna
    32 - Öland? Annars hemma eller Åmål











Slutspört

Tänkte bara meddela att jag inte kommer skriva nu på ett par dagar då jag har mycket att göra.
Imorgon är det en stund skola-håruppsättning-fixning med Ellie-bal! På fredag är det skolavslutning och dressyr km.

Men återkommer med bilder och stuff, pusssss! A

Vickis bal 2009




















Stressiga perioder

Ursäkta dålig uppdatering, har verkligen inte haft en sekund över! I måndags var det bal , fotona kommer upp här ikväll! I går utnyttjade vi vår klasskassa och drog på grönan (tycker det var ett bra val av klassresa för vi har ju inte världens roligaste klass och att typ göra något där man umgås tror jag inte lockade någon, ingen av oss tjejer iallafall! ). Vi hade relativt tur med vädret, det var mulet men vi slapp regnet, det hade varit värre om vi skulle dit idag... Man känner sig nästan lite för stor för grönan nu, det känns som medelåldern låg på typ 13 kanske, och folk ser inte så roliga ut,
 har gröna lund blivit ett maskeradparty?

Nu har vi städat skolan som förberedelse inför mogondagens avslutning, den vi har väntat på i typ ett år. Nu sitter jag hemma hos Elin, haha som vanlig! Snart är det 9ornas fotbollsmatch mot lärarna, vi kommer vinna!

/ V


Kvällens sanning

Ibland undrar man vad folk tänker med.

Chillnani

Idag gick jag i skolan ca 2 timmar! Allas vår virriga Larissa kom springandes en kvart för sent så vi gick ner för att måla på våra tavlor i bildsalen, men läraren var borta och hade såklart inte fixat vikarie. Så vi satt helt själva och målade. Sen fick vi reda på att vi skulle till stan och att alla andra hade ätit, men jag kom på att jag inte skulle hinna till stan eftersom jag var tvungen att vara hemma halv 2 så jag gick hem hihi. Så nu har jag varit hemma ett tag!

Vicki lär inte skriva nåt här i bloggen idag för hon har bal och allt vad det innebär, håruppsättning osv... Hon blir säkert snyggast av alla :D Min bal är på torsdag som jag nog har nämt. Fan vad skönt, sommarlov om 4 dagar! Verkligen, VERKLIGEN välbehövt.

Nu ska jag tagga iväg till massagen, mmmm
Pussar, A


Kryssningen

Och vi hade lika roligt som vanligt! Tyvärr var det lite för många medelålders den här gången tyckte jag, vi hittade iallafall några kompisar lite mer i vår ålder som var trevliga. Disco till 3, sedan var det "efterfest" i en av restaurangerna, vilket innebar att alla åt macka eller pizza, jag lyckades tigga åt mig två mackor! Sedan bar det av ner till en hytt. Dock var vi alla så slut efter den hårda kvällen så vi somnade där. Jag vaknade och drog med Amanda upp till vår hytt, vi har nog sammanlagt sovit 2 timmar den här natten.

Hehe, vi kärade ner oss i en sångare där och så börjar hans 35-åriga poolare stöta på Amanda, HAHA! Undra om hon får några gulliga sms ikväll...

Man kan inte beskriva det här med ord, det händer så mycket under en natt på en kryssning, alla borde uppleva det!

Som tur var hade man ju kameran med sig och det blev en del pictures:




 





 





 







/ V

Lördag

Hola at ya
Hihi nu är Vicki & Amanda påväg till båten, jag kommer hålla mig uppdaterad om vad som händer under kvällen genom sms, så klart. Själv är jag utvilad efter den här hektiska veckan och ska äta om ett tag. Igår började dagen med skola och fick reda på att världens största tjurkärring hade tänkt ge mig mvg i syslöjd, bra där. Sen fortsatte skoldagen, den sista riktiga skoldagen i min skola, shit! Känns jättejättejättekonstigt kan man lugnt säga.

Sen drog jag och Vicki in till Rådhuset där hon spraytannade sig, inte på wellness utan ett annat ställe. Det blev fint och jämnt. Ska också göra det innan balen på tisdag :) Har bokat massage på måndag också haha. Sen drog vi iallafall hem till Vicki och hade myskväll! Thaimat, godis, film och mjukiskläder. Jag somnade dock till lite halvt under filmen, så går det när man hela tiden lägger sig sent och går upp tidigt under en vecka... Sen kände vi oss feta efter godiset så vi klädde på oss otroligt vackra kläder (joggingskor, mössa, skinnjacka) och gick ut och gick. Det var skönt faktiskt och vi gjorde upp en taktik hur vi skulle slåss om vi blev överfallna. Ingen har sagt att vi är normala.

Vi har även kommit på att vi på något sätt måste ha växt ihop efter 16 år. Vi har samma inställning till livet, använder samma uttryck och inte bara avslutar varandras meningar utan även säger dem i mun på varandra. Det är jätteläskigt och har hänt ett par ggr nu. Vi har exakt samma tonläge och säger likadant ordagrannt. Jaja, nog om det.

Nu blir det som sagt käk, sen ska jag springa ch därefter kolla på matchen! Pusspuss


Goodbye

Nu drar jag och Amanda iväg till Slussen - BIRKA, fifan vad det ska bli kul!
Bad mamma köpa några redbull men svaret blev: sånt ska du inte dricka, det är massor med socker i!
suck.. Jaja, vi får väl komma på något annat sätt. Nu kommer amanda med bilen, måste sluta.

/ V

Till dig från mig.

Jag trodde inte att man snackade en jävla massa skit om några personer med mig sedan så är man med dom här personerna för att sedan snacka skit igen om dom, riktigt illa av dig! Jag kan inte lita på dig längre, jag börjar fundera över det jag skrev i gårdagens inlägg igen, det kanske är bäst så ? Jag klarar inte av att ha falska människor i min omgivning, det blir för mycket.  Vi har pratat om det här, jag har försökt hjälpa men nu räcker det, du fattar i stort sett ingenting för man behandlar inte sina vänner som du gör. Bättra dig eller bryt med mig. Tack för idag.


/ V

-

Dom brände grönan och skolan står där ensam nu 
Cykelställen står tomma än, trots att loven är slut
Dom fäller kastanjeträden i allén framför skolgården
Och jag rör mig tyst hör inte hemma här, jag är vålnaden
Jag vet inte varför, men kanske är det därför jag minns det så väl
Dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän
Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma
Dom gräver i parken och frosten i marken , blir ett försvar
Och vid hörnet av kyrkan där järnvägen går, har dom spärrat av
Någon ligger i gräset, med frostiga kläder, så stilla och vit
Och blåljusen blinkar, tänk vad man kan göra med en liten kniv
Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit


Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv



Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma
Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar
Var det dig jag såg, har jag äntligen lyckats glömma?

Vickis torsdagsinlägg

Ja, idag har dagen rullat på. Kändes som det sista av "incidenten" löste sig och nu kan jag gå vidare, bort från det.
Idag har vi sett på 9ornas filmer som vi har sysslat med under hela den här våren i ämnena bild och musik, jag lär väl bli sänkt i båda med tanke på vår grupps film. Kort och gott: 9:1 suger.

Å just nu känner jag att jag behöver någon, jag saknar Felix så fruktansvärt mycket, buhu. Egentligen vet jag att jag bara borde glömma honom för jag kan ju inte åka till tyskland liksom, men som sagt: Memories will never die. Det uttrycket har jag alltid trott på och kommer alltid fortsätta tro på. En människa man har fina minnen med har man svårt att släppa ifrån sig, ibland kanske man borde, ibland inte. Väljer man att släppa taget får man vafra beredd på att gå igenom något hårt.
På tal om "att släppa taget", varför gör man inte det med sina kompisar som man gör med pojkvänner? Jag förstår inte. Kompisarna löser man allting med, jämt, hur idiotiskt dom än har betett sig, men en kille dumpar man - varför? Jag har inte svaret på den frågan. Kanske är det så att man inte kan lösa ett problem med det motsatta könet för att vi helt enkelt inte förstår oss på varandra? Eller kan det vara så att de flesta tjejkompisar har man haft under en längre tid och har svårare att släppa? Jag blir galen, har funderat över detta mycket men aldrig hittat något bra svar, kan någon hjälpa mig?

Imorrn tar min kusin studenten, woho! Tänk att min lilla kusin redan är 19 år, han och jag som har lekt som små.. Tiden går fort i den här åldern. Sedan ska jag iväg på spraytanning klockan tjugo i 7. Då är jag snyggt brun (förhoppningsvis) till lördagens partaj och till balen som äger rum på måndagen. Jag tycker allt det där med balen är lite överreklamerat, men jag har faktiskt köpt en riktig billig klänning. Det var i somras när det var dollarn var låg i Miami, då passas det på. Dock så ska jag gå till min frisör och fixa håret och sedan ska vi tjejer träffas och åka gemensamt i en lång volvo så det blir nog lite pengar ändå som går åt.. hm snyft.

Nu sitter jag här i dubbla mjukisbyxor och 3 par tröjor INNE I MITT HUS för det har så fruktansvärt kallt!! Och inget varmvatten, knappt nåt vanligt vatten för den delen finns heller, detta gör inte Vicki så glad.

Värst vad långt inlägg det blev idag! Haha. Ska nog ta och bege mig mot sängen, satt och såg "Hide and Seek" igår kväll så det blev en ganska sen kväll, tänkte ta igen det nu.

-Grattis till jobbet förresten Annapyttipanna!


/ V

Tursdag

Ser ut genom fönstret och ser inte mycket mer än massor av regndroppar som letar sin väg längs rutan. Lyssnar på kent och tänker, det är viktigt att tänka för sig själv ibland. Vad menar man med det, varför säger man så, och vad ska man göra nu. Det är en speciell avslappning att bara låta tankarna bubbla runt utan att man egentligen tänker på något speciellt.

Men nog om djupt snack. Idag är det torsdag. Gillar inte torsdagar, de känns så långa... Dagen har bestått av skola & Ellie. I skolan fick jag reda på mitt slutbetyg i engelska och teknik. Vilka blev vg respektive mvg. Är lite sur på engelskaläraren, men vad ska man göra liksom. Fick även tillbaka min religionsuppsats, mvg där med! Känns bra. Satsar verkligen på mvg i bild den här terminen också - får se om det bär eller brister. Min lärare är så inihvete snål, men har jobbat säkert 2 timmar extra med min uppgift nu så som sagt, vi får se. Sen har det inte hänt så mycket intressant, har precis lagat käk till familjen och garvat jävligt mycket. Har en ganska skön familj måste jag säga... Justja fick nyss reda på att jag fick sommarjobbet också, the nice!

Nu ska jag sätta mig och måla ett tag tror jag. Kanske fixa en ny header?
Pusspuss, A


(gammal bild)


HEJSAN HOPPSAN

Idag har vi inlett "kärleksveckan" i skolan. Vet inte vad det innebär men vet att man slipper vanliga lektioner. Idag blev det dans och kärleksfilm. Många ursäkter fick jag ta emot också - förlåt att jag inte kunde acceptera dom då men tack ska ni ha för att ni bad om ursäkt!
Fick en damp-utbrott på en IDIOT som inte fattar vad han har gjort för fel, trots att det är han som typ har gjort allt fel, mogno mongo mongoliiiiiiiiid. Nog om det.

Nu sitter Anna på handledarkursen, hehe jag undrar om hon har somnat än.. För mig går det ganska bra med bilkörandet, det blir väl några gånger i veckan och nu tycker jag att jag har fått in snittsen med starten, det är ju typ det som är svårast än så länge, för att inte tala om att backa och starta i uppförsbacke.. Jag satt och tänkte på alla som kör bil, alla de människorna har ju någon gång övningskört och det kan vara allt från iq-befriade personer till de mest intelligenta och alla kan köra! För mig känns det som om jag aldrig kommer att lära mig. Jaja, jag vet att jag måste öva och låta det ta tid, men att låta saker ta tid, njaaa det är ju inte riktigt min grej va!

/ V


regn-dag

Ja, det har varit en riktig händelserik dag må jag säga. Började tio i tolv och man vaknade med ett leende när man kollade ut genom fönstret!
Annars har det varit en dag med mycket känslor. Har besökt rektorexpeditionen, samtal med mina föräldrar.
I såna här stunder vill jag bara tacka alla mina underbara kompisar, vilka supervänner jag har, verkligen!
Idag hyllar jag speciellt Astrid som hjälpte mig genom allt idag som har givit det resultat som är nu, mycket värdefullt.
Genast ringde jag bästa vän och berättade, som alltid står hon bakom mig och uttrckte sin ilska med: Jag är med dig vid rättegång och vi ska spooootta på dom fittorna. Haha, är hon inte rolig hon?

Nu ska jag nog ut och ta en liten promenix i det FINA vädret. Orkar inte pallara mig upp till gymmet, jag är inte redo att möta folket som troligen kommer att vara där.

/ V

1 Juni

Känns sjukt. SHHHHHHHHHIT DET ÄR JUNI! Har sagt det förut men jag säger det igen - tiden går väldigt fort. Men det är härligt det.

Idag började jag skolan 9.20, hade bestämt mig för att inte ha shorts. Varför det? Jo för att jag är överkänslig mot myggor och på båda benen sammanlagt har jag lyckats dra på mig 26 myggbett sammanlagt (!) och det är bara på benen... Det är myggsäsong i stallet eftersom att det ligger precis vid vattnet, och även fast jag har långärmat och långbyxor biter de igenom kläderna. Vafan myggor är verkligen onödiga djur. Aa iallafall så kollade jag på termometern och såg att det var lika varmt som igår, vilket är underbart, så kunde inte gå ut utan shorts. Så men mina ben fylld med vackra röda myggbett vandrade jag till skolan.

Och i skolan betade jag av lite av det sista, sprang skälbyvarvet, fick tyvärr inte mvg men ett ganska starkt vg så det var bra. Känner att jag har blivit mycket mer vältränad nu efter att ha börjat springa så det kommer man keepa up under sommarn. Sen var det gitarruppspelning, vg där med, man kan verkligen inte säga att instrument är min starka sida. Sen var jag tvungen att stanna efter skolan för att sy klart min kjol på syslöjden, den blev skitfin! Dock blir jag så jääävla förbannad på bitterfittakärringen jag har till lärare, hittar ALLTID nåt att klaga på. Menmen. Sen slutade jag och gick hem och chillade lite, tror även att jag och Vicki har ringt varandra upp emot 10 ggr idag, samtalen bröts och jag lyckades hela tiden missa vickis haha.

Nu ska jag iallafall fortsätta med min tråkiga exceluppgift, ta en kopp te & kolla tv. Pusshej!

RSS 2.0