Tekniska saker, ett "bigt nono"

JAG HATAR ALLT FRÅN DATORER TILL MOBILTELEFONER, morr. Nu har min lilla söta datorn börjat hacka och facebook är inte att tala om, jag kom knappt in här.
I helgen var det lite kryssning , måste säga att det var under mina försväntingar av galaxy, trodde det var bästa festbåten? Men det var tydligen den med högst medelålder he-he. Snart ska jag ha min födelsedagskryssning på Cinderella, det blir nice! Men trevligt ändå, grym mat och vi skrattade en hel del ändå! Taggade till med morsorna, det var härligt att dom får komma ut och leva livet ibland med!









/ V


Hejdå

Nu gör vi havet osäkert! Hörs imorgon - kanske.

Puss A&V

ÄNTLIGEN FREDAG

Bjuder på en liten snabb rapport: skolan var riktigt, och då menar jag det, dryg. Kom hem - gjorde matte, hahahahahahahhaa... Duschade och nu ska jag äta lite middag och börja fixa mig lite smått.

Hade inte planerat utgång ikväll men nu blir det så. Fekke på g! Jag kommer nog vara världens slitnaste på söndag men det är då det.

Ha en bra fredagskväll och simma lugnt! Puss, A


Sånhärdagmanbaravillsovaigenom

Idag igen då. Har räknat min min väl(not) använda kalender att vi har 4 prov, 2 inlämningar och 3 läxor den här veckan, är det då någon som förstår varför jag totalfailade på matteprovet idag? Jo, för jag är överstressad. Skolan är inte någon dans på rosor för mig just nu kan man väl säga och det hela blir ju inte bättre av att allt är så fucking omfattande, ursäkta språket men ibland får man ta i!

Annars inte så mycket att uppdatera om, har tränat sänder mig idag, skön känsla att va sådär darrig och slut i hela kroppen, hihi. Det är inte så kul att märka hur dåligt tränad man är jämfört med liksom 1,5 år sedan - Men det ska snarast ändras på!

Nu ska jag nog slå en pling till philip så jag blir på lite bättre humör och får annat i huvudet än skolan, jag har helt enkelt blivit ett riktigt typexempel för en pluggis, tragiskt!

 

                                                            / V


Alltid

Är sjukt stressad (fattar inte heller varför jag sitter här då), har precis ätit lite pizza till middag och ska nu iväg till stallet. Sen har jag typ 3 sidor matte jag måste göra och 4 datakunskapsuppgifter. Niiiiiiiice

måste gå, puss

tjaaalallaa

Jaaa, tisdag idag. Vad ska man säga? 3 dagar till helg, lever för helgen. Annars rullar min dagliga cirkel på, inget speciellt har inträffat vad jag kan komma på!

Imorgon blir det att testa sats odenplan , mycket mer praktiskt, ligger i princip bredvid min skola så det är ju nice! Nu ska vi bara se om Martina tänker komma ihåg sina träningskläder...... punktpunkt.

Fick reda på att lärarna i min skola ska ut och kryssa i helgen, otroligt kul om vi åker samtidigt, hahaha det vore ett skämt. Då lovar jag att jag ska shejka loss med min historialärare Mr Jones( världens drygaste person ) öj öj, kan tänka mig den synen, haha!

Nu ska jag inte sitta här längre, har ett matteprov som väntar på mig imorgon, veckorna fram till jul är galet mycket att göra, måste prioritera vissa läxor och prov, stört eller vad?

                                                              / V


TJA BITCHES

Idag har jag varit in school och i Vällingby med Matilda. Ganska soft dag i skolan men matten är i ett sjukt tempo, måste räkna hemma typ varenda dag och det är inte kul någonstans. Jaja en bra sak är väl att jag inte kommer behöva läsa till matte efter gymnasiet.. I Vällingby köpte jag ett par lackleggins som jag ska ha i helgen, sexxxxy  asååå. Sen när jag kom hem så pluggade jag matte som sagt, fatta ingenting. Nu ska jag se ett paradise avsnitt, duscha och göra lite engelska. Sen blir det paradise igen och sängdags! Imorgon ska klassen till riksdagen hela förmiddagen, jag är astaggad, verkligen(!)

Peece out,
Anna







Förgyll min dag

Just nu befinner jag mig bakom stängda dörrar i mitt eget rum här söndagen den 22 november. Kikade lite smått på en annons om en lyxkryssning i karibien i tidningen - jag skulle lugnt inte banga!

I helgen har det inte hänt så mycket special things . Bio i fredags, såg 2012, måste säga att den var sådär... Med ett sådant koncept borde dom ha kunnat göra det hela lite bättre tycker man, nej den får tummen ner av mig! I lördags var det först mycig tjejmiddag hemma hos elli sedan drog vi till någon "grej" i Nockeby, som sagt så är alla fester döda nuförtiden. Jag blir ändå uppiggad med tanke på min nästa helg höhö.

Annars trallar livet på i min dagliga cirkel, det händer inte så mycket. I såna här stunder vill man ha en liten pöjk , men icke jag får nöja mig med mina vänner, haha nejdå jag älskar faktiskt mina vänner mest av allt, dom kommer alltid först! Vill passa på att faktiskt säga det till er alla, mina älskade kompisar att ni ska veta att ni betyder jättemycket för mig fast jag kanske inte skriver tusen hjärtan i sms eller säger "jag älskar dig" varje gång vi pratas vid. 

Nu har jag nog inte så mycket mer att meddela tror jag jag ska nog gå och lägga mig i ett härligt bad faktiskt, var jättelänge sedan!

                                                                      / V


NOVEMBER=DEPPMÅNAD

November borde tas bort, bort, bort, BORT. Finns inget bra med den månaden. Bara mörkt. Och pricken över i:et har ALLA relationsproblem denna månad, alla har gjort slut med sina pojkvänner, what's up? Alla som bara har varit tillsammans några månader till dom som har varit tillsammans 1 år till 2,5 år, helt stört!
Har med andra ord blivit väldigt mycket tröstande bland oss tjejer, iallafall i vårt gäng!

Nog med det tråkiga pessimistsnacket. Kom precis hem annars, ledarskapsveckan har varit helt ok, och vår grupp vann hela veckan idag, yey !
Ska försöka lätta upp den deppiga stämningen lite, bestämde med kompisarna att gå på bio så vi ska se 2012 och äta på Friday's, sedan kanske vi ska ut- Om vi hittar nåt! Det är så dött nuförtiden, har folk aldrig fest längre eller är man i helt fel bekantskapskretsar? Dagens fråga.

Nu är det klart med mitt birthday party iallafall, ska ta med några brudar och åka på cinderella, woho jag älskar kryssningar ! Men först ska jag och anna avverka vår ksyssning nästa helg ju hehehe..

Nu måste jag gå och göra mig iordning, stressigt värre!

                                                                         / V


Hejpaaaa

Idag började jag 8.20 och hade några lektioner + simning. Sen var det dags för non smoking generation föreläsning. Exakt samma sak som man fick höra i mellanstadiet. Enda skillnaden var väl att då var man lyckligt ovetande om vad cigaretter var och nu röker väl ca 75 %. Efter att jag hade sovit mig igenom föreläsningen på Johannas axel slutade vi vilket var jävligt skönt. 2 timmar tidigare soooooft!

Sen drog jag hem och nu har jag sopat i mig två stora latte's för att lindra min seghet. Alltså det är inte bra att vara så koffein-beroende som jag är. Har druckit kaffe sen jag var 6 år. Börja aldrig med det. Sen ska jag laga middag till mi familia och efter det ska jag dra till min älskade Ellie! Det blir nog en HEL del snack, mammas pojkar & paradise. Riktigt värt.

Pusspuss!
Anna

I mitt hjärta



Håkan Hellström, musiken är det finaste jag vet.


090904


HÄJ ALLA GLADA

Back in Buisness igen. Har inte haft någon lust att blogga, blir nog förmodligen lite däligt med det framöver också är jag rädd.. Jag är inte glad. Är trött och nerdeppad, har varit i några dagar, det blir bara värre - tänk om det blir värre nästa år, att jag går in i nån depression den här tiden på året?! Nooo...

Har ledarskapsvecka i skolan, trodde vi skulle typ leka, men icke vi ska lyssna på 3ornas föredrag om världens alla världsdelar, jag ordagrant sov på dom 2 senaste idag. 
Men det är ändå nice att slippa plugga så jääääättemycket denna vecka, blir ju en del ändå men inte lika stressigt som vanligt. 

Måste bara säga, är fett taggad att åka till Ullared, programmet går ju på tv nu och jag blev tvungen att gå upp hit och skriva lite så jag inte blev helt överspeedad. Måste dit innan jul, I love Ullared! Är inte där ofta men programmet fick mig att återminnas den där härliga känslan när man är där.
Jag har frågat några av mina kära vänner som inte är så jättemycket FKB för tillfället och då kom jag och tänka på min mest spontana kompis: Amanda Rönsen! Och jag hade rätt, positiv som vanligt: "JA FÖRFAN VI KÖR, DIT SKA VI, pengar vet jag inte om jag har men det ordnar sig" skön brud i såna här sammanhang, haha.
Så vi ska åka ner dit innan jul, bussresa ner, shoppa hela dagen, bussresa hem = julklappar och smått och gott klart.

Nu ska jag ner igen och se sista Ullaredsminuterna, sedan är det "mamma till en mördare" ,  ett program jag också tänkte kolla på lite innan jag hoppar i säng .

TUDILUE

                                                              / V

En måndag

Hejsaaan

Idag är det måndag, igen. Undrar hur många måndagar man har varit med om egentligen. En hel del tror jag.

Idag har jag iallafall tagit det väldigt lugnt. Det "stora" på pluggfronten den här veckan var matte-prov som var idag så nu är det soft. Dessutom ingen träning idag så passade på att bara vara hemma med mig själv. Snart kommer pappa hem och då ska va åka och köpa lite grekiskt till middag. Mums! Resten av kvällen ska jag fixa med mitt rum och min kamera, sånt man inte brukar hinna. Sen är det dags för paradise kl 22, måstemåste ses.

Helgen har varit väldigt mys. Fredag till lördag var det kurs i stallet som var jätterolig. Lite surt att missa fredagskvällen men vad gör man inte! Sen kom Vicki till mig lördag kväll och vi hade filmkväll och somnade typ 23 hahah. Sov 11 timmar, och söndagen spenderades med en fika med Linnéa och en hel del plugg.

Be back, Anna

Sovmorgon

Sov 11 timmar inatt och det var galet skönt! Har inte gjort det på ett tag nu.. Idag blir planerna en springrunda, kratta löv mot betalning haha och sen bär det av till stallet. Ska på kurs idag till imorn så det blir nice!

Sitter och drömmer mig bakåt i tiden till Rhodos, Kroatien och Visby. Härliga tider. Vill bara ha sol och värme gaaah. Eller först en massa skidåkning men sen kan sommaren komma dirr.


 












Chillerill

Den här dagen har varit dryg. Hatar torsdagar. Börjar 8.20 slutar 16.40, men jag klarade faktiskt mig igenom den som vanligt! Det går bara man vill liksom, dessutom klarade jag den ganska bra då det gick bra på mitt samhällsprov också! Får se vad betyget blir.. När jag kom hem från skolan hände det något konstigt - jag hade inget att göra. Det var galet längsen, egentligen skulle jag och V ha fikat men så blev det icke. Så jag tänkte träffa någon av mina kära men både Ellie & Elmén var upptagna så jag fick klara mig själv. Inget plugg så det enda jag gjorde var typ att sitta vid datan till mammas pojkar som var kvällens höjdpunkt hahaha.

Nu har jag precis haft lite nighttalk med picks. Vi pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt, lite galna planer och avslutade med politik. Bra att man håller med varann iallafall! Eftersom jag har studiedag imorn (SÅ UNDERBART) så kan jag gå och lägga mig när jag vill. Så nu blir det dusch, bastu och lite allt möjligt.

Allt från mig, A


Dagens

Humör: Rastlös
Planer: P-L-U-G-G-A och hinka kaffe
Roligaste: När min gaffel gick av mitt i maten
Tråkigaste: Prov
Äckligaste: Lökigt folk
Jag Borde: Inte sitta här
Längtan: Sova
Beroende: Försvarets hudsalva
Vill ha: Lov
Frisyr: Då utsläppt, nu tofs på huvet
Klädsel: Då jeans & converse, nu mjukis och fleecetröja (haha)
Låt: http://www.youtube.com/watch?v=YbCTLADdXV8
Person: Alltid min Vicki!


Gammalgammalgammal bild


shosdihoaihoiancs

Jaaa, goddag..... Jag har lite allmänt störda grejer för mig som man kanske fattar på rubriken, but I like to be different!
Idag då, hm.. inget speciellt alls att uppdatera om faktiskt. Jag är ganska slut i huvudet, som vanligt, ska sätta mig och plugga right now, yey...

Martina: Jag vet att inga ord hjälper och jag vet inte vad jag ska säga men jag finns här bara så du vet.

                                                             / V

Mörkt och äckligt

Jag grämer mig varje morgon jag går upp och varje kväll att det är så fruktansvärt dumt allting med Sverige den här tiden på året. På morgonen är det becksvart, man sitter inlåst i en buker en hel dag och när man sedan blir utsläppt är det mörkt igen, ååååå jag ska köpa ett sommarställa i Miami och i Oktober är det så otroligt bye bye från min sida, sedan ska jag komma hem i april igen, underbar plan tycker jag!

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv, håller med Anna med den sista slumklämen i hennes senaste inlägg, där är hon och jag lite lika. Man kan aldrig släppa någon för nära inpå sig och öppna sig för mycket för då blir det inge bra av någonting ; säger det utifrån egen erfarenhet.
Inom kärleksfronten har jag lärt mig, it's just a game! Där har jag ett hjärta av sten, kan vara både bra och dåligt

Mitt citat att ni kommer hitta mig på psyket på fredag gäller fortfarande och hamnar nog där några fredagar till framöver om schemat tänker fortsätta se ut som det gör nu för mig, puh!

Nej nu måste jag sova, inte många sömntimmar inatt (...................................jag var arg) och har varit i toppkoncentration hela dagen så nu behöver hon sin skönhetssömn.

                                                        / V



Soft dag

Idag har varit en bra dag! Min sömnrytm har börjat komma tillbaka så var hyfsat utvilad imorse, trots att jag inte kunde sova igår. Började 9.50, och hade två lektioner för att vi gick bara till 12.30. Dessutom hängde jag för en gångs skull med för att jag pluggade massa matte igår. Så nu är jag hemma och chillar galet. I eftermiddag ska jag möta pappa vid hans jobb i stan så ska vi gå och inhandla en vinterjacka till mig och kanske äta middag, najs.

Måste bara tillägga en viktig sak jag har tänkt på nu i helgen. Jag är en person som inte öppnar mig lätt och inte är så bra på att släppa folk nära inpå. Jag tycker att det är jobbigt att lita på folk. Därför är jag så otroligt tacksam för mina äkta vänner, vi vet vilka ni är. Er kan jag berätta allt för och vet att det stannar där, och det är ömsesidigt. Jag tycker uppriktigt synd om dom som har många men falska vänner. Tack för att ni finns älsklingar.
Fuck 'em fake bitches

Puss från mig, Änaaa

Kan man inte bara slippa?

Söndag igen då, ångest! Fan att dom ens finns, eller att man inte går i skolan bara varannan vecka. Skulle vara så himla skönt.. Det är liksom en sak att få g i alla ämnen i en "plugg"-linje, men jag vill inte ha g. Det känns som det enda jag gör just nu är pluggar-sover-är i stallet. Har ingen tid över, men det lär väl bli bättre snart, 7 veckor till jullov bara att bita ihop!

Igårkväll passade jag på att ta det lugnt och träffa en gammal vän - Anna Elmén, vi hyrde världens sämsta skräckis, Flickan i källaren. Ett tips: se inte. Vi satt och drev igenom hela filmen, vilket vi två iochförsig hade gjort vilken film det än var. Menmen. Sen snackade vi en massa minnen och garvade som idioter, i vanlig ordning.

Idag är en rolig dag. Not. Har pluggat klart matten och nu ska jag plugga samhäll och städa mitt rum. ÄR SÅ TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAD

A

...

-Ska jag slita och behöva slösa så mycket  tid och energi för att få uppleva den där underbara känslan bara någon gång ibland? 

Lördagsplugg

Amen tjafan! Jag är helt slut i huvudet, som alltid den här årstiden , går runt i min egen bubbla och ser allmänt nerknarkad ut - men vadå vafan, det är ju nice! Alla har vi våra små brister här i livet, hehe...

Har ingen speciell uppdatering, igår var vi (alltså jag och Anna, borde alla kunna lista ut vid det här lagret tycker man!)  hos Linnea i viksjö, det kom lite girls dit, trevligt att se gamla ansikten!
Vi var till en början taggade men tror alla, mer eller mindre,  har drabbats av bristen Vicki lider nu utav - Höstångest. Så vi åkte i stort sett till en fest men vände i dörren då vi blev otaggade och åkte hem och soooooov, skönt måste jag säga, även fast man vaknar upp med den där molande huvudvärkden dagen efter, hm konstigt.

Aja, nog om det. Härligt väder idag som vanligt (!) och jag har övningskört med pappa ganska länge i morse. Vi har lite olika syn på det där med min övningskörning jag och pappa. Jag tycker typ att jag är klar för uppkörning medan han inte ens släpper ut mig bland trafik än för att han klagar på att jag inte kan parkera ordenligt, what liksom? Sedan kom jag hem och det första jag ser är  min älskade fysikbok som ligger och stirrar på mig innanför dörren, hoppas inte att min käre fysiklärare Carl läser detta nu, men jag ska riva sönder den boken när vi är klara med den, kommer kännas varmt i hjärtat. Jag har då varit tvungen att vara lite snäll mot boken idag så jag ska kunna klara mitt prov som är på torsdag.......

Linda och Malin var här en snabbis, kollade igenom en redovisning lite snabbt, inte för att vi gjorde så mycket för vi har alltid så mycket annat att prata om när vi ses på våra "pluggdagar", vi kom tex idag fram till att snart ta en kväll, gå på Friday's och äta och sedan hem till Linda och sjunga singstar ( jag är barnsligt förtjust i singstar, hihihi)  

Nu har jag inget att göra, ut och träna maybe, sedan blir jag och brorsan ensamna ikväll och ja, jag ska vara hemma ikväll för JAG SKA PLUGGA HELA DAGEN IMORGON!! Nästa vecka är ett rent helvete och ni kommer hitta mig på psykavdelningen på fredag.

Tack och godnatt alla kära

                                                                                  / V


Lalala

Brrra skrivet Vickipick, håller med.

Den här veckan har varit ganska kaos för mig. Imorse började min dag dåligt - igen. Jag gick kunde inte sova igår så vid 2 vaknade jag och såg att jag hade fått ett sms från Michaela om vilken buss jag skulle ta. Jag fattade ingenting och skrev den vanliga, 07. Sen lyckades jag på nått vänster somna och gick upp den vanliga tiden halv 7. När jag hade ätit frulle som jag knappt fick i mig pga illamående kollade jag min mobil, då skrev Michaela att vi börjar 8.40. Så då hade jag ca 40 minuter extra då jag kunde ha sovit.. Jag trodde iallafall att det bara var ena halvan av klassen som började då, men då svarade M: Du hörde nog inte när läraren sa det, du sov ju. Hahaha så jävla duktig jag är!

Och inte nog med det så har det varit regn/snöstorm hela dagen och det var kolsvart ute när man slutade. Depressing. Jaja, se framåt en skoldag sen är det HEEEEEELG

Orkar inte skriva mer för jag känner mig pessimistisk, pussss

Det hela är komplicerat

Nu till den stora diskussionenerna, som pågår i de flesta tjejgäng här i Sverige det kan jag lova : Förhållanden, sex och relationer.

Ja, det finns ju ganska mycket att ta upp inom det här ämnet. Men en sak är säker: Tjejer och killar är inte gjorda för att leva tillsammans, så är det bara. Alltför ofta hör man "åå han är så dum i huvudet" av en flickvän som läser sin pojkväns sms. Jag har personligen alltid sagt att det vore bäst att vara lesbisk men det är ju inte så lätt att liksom framkalla...
Men, vad ska man göra, ska man promt ha en pojkvän/flickvän "bara för att ha det"? Jag tycker inte det. Det är alldeles för mycket press på höstarna att hitta någon att tillbringa den kalla vintern under samma täcke med. Ofta blir det då att man hittar någon man verkligen för kämpa med för att få det att funka.

Å andra sidan, är vi tjejer för krävande för killarna ute i världen? Hur mycket kan man egentligen begära av sin pojkvän. Jag, liksom alla andra, vill ju såklart att allt ska vara perfekt - Men kan det bli helt perfekt? Kan man som tjej begära den där snygga, väluppfostrade, sociala, glada, snälla, rika, ödmjuka killen som kommer med kaffe på sängen varje morgon? Eller är det så att vi ska vara glada för att inte killen är otrogen? Jag tror inte på att ett förhållande kan vara helt pricken över i:et på alla punkter, bara man trivs och inte suktar efter andra liksom! 

Så nästa punkt; Sex. Till att börja med : Är det rättvis att man ska få en "horstämpel" som tjej om man har haft sex med några fler över medel? Nepp, tycker jag verkligen inte. Jag ska inte säga att jag inte kallar folk lätta att få i säng och allt det där men varför ska inte tjejer få tycka om sex egentligen, som killar gör?  Jag menar, inom killgängen är det ju bara status att ha haft sex med många, varför ska inte tjejer få sära lite på benen dom med? Jag säger verkligen inte det här utifrån personliga skäl men jag är väldigt splittrad vad det gäller denna omtalade fråga.

Allt det här kommer man aldrig få svar på , det är nog det som är det spännande med kärleken, att man får fundera och klura lite, det tycker jag är kul iallafall, bara det inte går till en överdrift, då kan man lika gärna leva i celibat resten av sitt liv.

Jag vet att den här texten inte var så bra formulerad då jag bara suttit och skrivit det som kommit upp i huvudet, men det är det som är skönt med bloggen ; ingen kommer betygsätta dina inlägg!

                                                                                   / V


Som vanligt

Nu har jag precis slängt i mig lite pannkakor till en sen middag. Drog direkt efter skolan till stallet och frös ihjäl på vägen dit, dessutom höll mitt mobilbatteri på att dö så jag kunde inte beklaga mig till någon heller. Illa. Skolan var ganska skön, var en sväng i jakan på håltimmen och fikade + köpte lite grejer så det var najs :) Stort jävla plus på mig som inte somnade en enda lektion.

Nu väntar duschen och min engelska bok som ska vara klas imorgon gah
Over n out, A

Och till söta dig vicki: skulle aldrig i mitt liv klara en enda sekund utan dig, du är verkligen halva mig.


BRRR

Ja, brr - vintern är här! Har typ gått inpackad i min jacka och längtat efter täckbyxor, raggsockor och yllevantar. Vad händer med världen? Klimatförändringar? Jo tack! Men inte blir det varmare, det blir bara råare väder!
Jag har kommit på att antingen regnar det eller stormar det, varje dag! Faktumet att jag har rätt gör mig ännu mer frustrerad, morr!

Nog om prat om dåligt väder. Dagen har inte varit så bra, umgåtts med en ledsen vän och det smittar ju av sig då jag också har suttit i hennes sits så jag blev också ledsen.. snyft.

Annars har det inte hänt så mycket idag, I'm bored with my new life for gud sake! Tänkte på det nu påvägen hem - jag klarar inte av att inte ha mina dagar planerade in i minsta detalj och att jag inte har något att göra dom 20 timmar i veckan jag har tillbringat i stallet nu gör mig galen, måste börja på någon annan sport! Förslag?

Wopsie, kort och snabbt avslut, mamma ropar att vi måste åka. Ska iväg och vaccinera mig och köpa gymkort! Simma lugnt guys!

                                                                               / V


I love you my one and only


Du är lika mycket mer för mig än en bästa, du är min andra halva, hon som känner mig bättre än mig själv, jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig, vi har redan haft 16 år tillsammans och det ska bli fler
-Jag älskar dig Anna Adele Eriksson


Back on track bitches

Hej, nu ska jag OCKSÅ ta mig i kragen och skriva ett litet inlägg. Jag och Anna har väl antagligen fått någon liten gymnasiechock så ingen har liksom pallat bry sig om den här världen.

Nu har jag iallafall lämnat bort min älskade Zelma, hon står nere i Vänersborg och Jessie för att inte bli sjuk nu när det kommer ett planerat litet föl i sommar! Så iochmed ingen häst har jag mer tid för andra saker. Imorgon blir det till att inhandla ett nytt gymkort på ett nytt gym; SATS. Martina har lovat att träna med mig så jag lär mig dessa maskiner. Har tränat på Nautilus innan men det fanns ett problem där och det tänker jag inte utge mig för här vad det var , hihihi.

I helgen var det lite chillkrök här hemma hos mig båda dagarna. Jag älskar att vara på nåt place med massa kompisar, så jag måste säga att det var en lyckad helg.

I veckan händer nog inget speciellt, jag har inte så jättemycket plugg (YEY!!!!) så ska väl försöka börja med mitt spontana liv, mitt liv innan var planerat på långa listor med exakta tider - båda har fördelar och nackdelar!

Jaja, nu ska jag nog ta och gå ner och chilla galet framför tvn! Hehehe

                                                                              / V


Min fina dag

Försov mig - vaknade halv, skulle gå kvart i.
Fixade mig och gick till bussen. Hade mååånga lektioner, somnade på bordet under geografin.
Fan jag måste skärpa mig, nununu!

Tre goda nyheter: jag fick MVG på geografi-provet, pappa kommer snart hem med pizza och han har även varit duktig och bokat resa till Barcelona under jullovet. Smokin

Nu ska jag fortsätta plugga spanska, dö. pusshej


Måndag, ångest!

Det började bra men slutade dåligt tyvärr. Men varken jag eller V har faktiskt haft tid den här helgen! Kan ju börja med att berätta om min dag, kan beskriva den med ett ord: sliten. Jag vaknade, somnade om. Gick upp åt, mådde så illa att jag ville spy. Gick ut, höll på att frysa ihjäl. Gick in i skolan, värmen var inte på topp så höll på att frysa ihjäl där med. Och på alla lektioner ville mina ögon inte samarbeta, dom stängdes hela tiden så till slut fick jag ge efter och sitta och sova. Riktigt bra jobbat va

Sen kom jag hem, satt och kollade på reklam på tvn endast för att ha något att fästa blicken på. Ville bara sova men nej jag skulle iväg till stallet och tävla! Till stallet, stressade som en jävla gris. Hoppade första klassen och det gick åt helvete, min söta ponniiiii vägrade typ 8 gånger hahahah. Men det gjorde inget för det var bara clear-round. Sen på km-klassen gick det skitbra, och vi slutade på en 3e plac! Tyvärr så trodde inte jag det så när det var dags för ärevarv så hade inte jag någon häst med mig, vilket alla andra hade..

Helgen har förövrigt varit niiiice. Jag och Vicki har härjat i hennes hus och haft det ashärligt. I fredags var vi först massa brudar och förade hemma hos Vicki (eller borde jag säga oss?), sen drog vi till en lokalfest i bromma och där knasade det lite med olika saker men till slut var vi inne och det var sådär. SEN sa Elin att en limo stod och väntade på oss, först trodde vi henne inte riktigt men jo, där stod en vit 9 pers limousine och väntade. Så alla brudar hoppade in sen pumpade vi musik, drack skumpa och drog till stureplan där Elin stack in till White Room, men V, jag och andra Elin beslutade oss för att dra hem. Då var vi där ett tag med några och sen gick vi och la oss vid typ 4. Dagen efter var jag så jävla fucking in i helvete bakis och gick upp tidgt, åkte till stallet och kom tillbaka till Vicki på kvällen, vi hade lite folk där på lite chill bara. Det blev en till sen natt vilket resulterade i en sen morgon vilket resulterade i att jag inte kunde sova igår. Underbart!

Sorry för lång inlägg det var allt. Puuuuuuuuuuuuss A


RSS 2.0