It's going down down

Yo. Kollade på Den rätte för Rosing för en stund sen, skulle jag inte ha gjort. Äcklad! Seriöst hon ser ut som en botox-tant som förgriper sig på ett barn. Hugo är ju snygg men när de pratar låter det som han är en bebis, kan man nästan säga med 16 års ålderskillnad. Aja nog snackat om det kan man verkligen säga.

Idag har jag åkt runt överallt känns det som. Iväg imorse, skolan, hem, iväg, hem. Var på öppet hus med Vicki och hennes mor. Trodde att mitt huvud skulle klarna men nej! Känns som jag aldrig kommer kunna bestämma vilken skola... Nu ska jag duscha och plugga lite biologi + spanska. Drygt. Förresten har kommit på att antingen är man en kvällsduschare eller en morgonduschare. Jag orkar inte gå upp tidigare på morgonen och sen ska man torka håret i 100 år. Nej kvällen ska det vara, då kan man somna fräsch och ny insmord och allt det där, och vakna fräsch. Haha intresseklubben antecknar visst

Klart slut, Annananana


Klockan ett en Tisdag

Då sitter man i skolan, wonderful! Har matte om 20 minuter, gah prov imorrn kom jag på nu. Har ej tid att plugga idag, Östra Real har öppet hus, jag hatar öppna hus meeen I've been forced.. Sedan är det hästen, kommer dit typ 8 så då är jag hemma troligtvis 10 och då kommer sängen se oerhört inbjudande ut, alltså inget matteplugg, inte bra. Nå ändå bara 7 veckor kvar efter lovet( lite info Anna gav mig i ett tidigare inlägg) vilket pushar mig till att slappna av lite liksom.

Johanna har hittat en film från en jesus film vi gjorde i SOn, och som vanligt så var det jag som var SJÄLVASTE Jesus och hm, jag såg så fresch ut! Den kommer nog läggas ut här på bloggen inom kort om jag får möjlighet att lägga vantarna på den! mohahah.

Nu ska jag nog inte störa 6orna här i klassrummet längre, de sitter och gör dagens nutidsorientering och huuuur irriterande är det inte, det vet man ju själv, när nån sitter och knappar på datatangenter :D

Puss och hej leverpaster!

Tiden går fort

Jahajaa vet inte hur många gånger jag har skrivit "nu är det söndag igen" nu. Tiden rinner iväg så jag knappt hinner tänka! Nu har jag precis varit i stallet, jag och Bayabuset hoppade lite. Gick brabra. Så nu ska jag ta en lååång dusch och läsa lite tror jag. Läsa mycket brukar det bli, för jag kan aldrig sova efter en helg när man har sovit ut...

I veckan är det full fart som vanligt, träningar, prov, öppet hus och massa annat. Men nu ere bara sista veckan sen är det påsklov, underbart. Och jag har nyss räknat ut att efter påsklovet är det bara 7 veckor sen är det sommarlov. Och i dom sju veckorna är det massa lovdagar. Iiiih

Måste även tillägga att jag tycker Vickis förra lilla text var väldigt fin, cred till dig

Peace out alla!
Anna

Nostalgi

Jag kommer ihåg den där höstdagen. Jag kom hem till dig, vi åt middag och blickarna drogs hela tiden till varandra, jag log, du log. Vi gick från matbordet, vi sa till dina föräldrar att vi cyklade och hyrde film. Det var mörkt ute.
Jag sa till dig att det var jag som satt där på pakethållaren så du skulle ta det lugnt, du skrattade.
Av bar det, genom skogen - allt under en lysnade fullmåne. Du stannade cykeln vid en stor sten och lyfte upp mig på den. Du ställde dig framför, lade händerna på min höfter och sa: Victoria, jag tycker om dig, väldigt mycket. Jag blev tårögd, aldrig har jag varit med om att en människa sa något på så stort allvar. Jag tror att än idag du är den personen som har varit den mest pålitliga av alla jag träffat, jag visste att du aldrig ljög.
Även idag tänker jag ibland tillbaka på de härliga stunder vi hade tillsammans, jag var lycklig med dig.

Stunder som aldrig, med någon annan, kommer återupplevas och det är jag glad över, för det handlade om oss.

/ V

Slutet av mars..

..Är när våren ser ut att börja titta fram. Små gula blommor har kommit upp på baksidan av vårat hus!
Har varit ute och sprungit, trots sträckning i låret fast det dog jag inte av.
Nu är det hårdträning med hästen, mycket träningar och tävlingar väntar framåt vårkanten.
Anna tycker jag är helt vrickad som håller på med fälttävlan men mitt argument är "Håller man på med fälttävlan lär man sig att uppskatta livet!"  Ni kan ju fundera på vad jag menar med det...
Studiedag imorgon iallafall och jag har redan packat resväskan, jag gillar att packa men haatar att packa upp så resväskan brukar få stå ouppackad några dagar,veckor,månader..

Nu är det hög tid att inte sitta här längre, får se vad det finns att göra i mitt tomma hus nunär alla är ute och springer, time for busigvicki! :D:D:D:D

Ha en skön dag.


Lördagen den 28 mars år 2009

Långhelg för min del! Anna har redan berättat om gårdagen, var tänkt att bli en liten boostar-dag men för min del så var jag inte ett dugg utvilad i morse när jag vaknade då jag legat vaken typ hela natten för jag har varit så jävla täppt!

Stan idag iaf, trevligt att få se gammalt bekant ansikte som legat hemma i influensan och inte kunnat träffas på hur länge som helst- JOANNIE! Vi hade mycket att prata om men det blev iaf två par ballerina skor till turkland nästa vecka sedan så köpte jag min äääälskade vän! Mohaha.


Kvällen fortfarande oklar, det gillar vi inte! Nu sitter jag här, ofixad, just ätit och väntar på anna och elli som borde dyka upp snart.

Nu kan vi icke skriva längre jag hoppas anna plöjde min åker riktigt ordentligt, det är dåligt om mat till kossorna såhär års!

/ VICKI WOW

Gilla läget

Tjaaaaaaa! Nu har Vicki och jag precis käkat frulle och hon är och fixar med nåt. Igår kände vi oss nostalgiska när vi tänkte på gamla tider så vi köpte massa gott och hade filmkväll. Som vi alltid gjorde för typ 2 år sen.. Idag ska jag städa (pappa tvingar mig för att mamma fyller år-.-) sen till stallet. Vicki ska till stan med Joannie! Sen ska jag dra mig över till Vicki och kvällen är oklar. Förhoppningsvis klarnar den upp snart.

Aja nu har vi annat att göra, åkern måste ju plöjas. Puss puss puss

Finally

FREDAGFREDAGFREDAG :D

Såhär kul kan vi ha det på msn

Just nu sitter Vicki och jag på msn. Vi har det väldigt roligt som vanligt! Man fattar inte riktigt innebörden av våra viktiga + hemlighetstämplade samtal men notera hur många "HAHAHAHAH" det finns




Mitt i veckan

Hej och välkomna till mitt nya program mitt i veckan!
Tjuhu jag tror jag kommer kunna starta ett antal tvprogram i framtiden asso. Hejåhå är riktigt slut! Simmade (typ) 80 längder idag på idrotten, GAAHH jobbbigt som bara den!
Jajajaja, till skillnad från Anna så gick mitt nationella kanske inte i riktigt samma kvalité som hennes dådåå men nu är det snart påsklov och innan påsklov ÄR man faktiskt trött så deså!
Just kommit hem från stallet, hittat en underbar, ny medryttare till min lille hästis, det blir nog en bra start på kommande veckor efter påsklovet som jag då kommer säga är ett nytt år, för då blir det nytt år och nya möjligheter, skulle vara allt bra härligt va.. Tycker mina möjligheter är lite ensidiga för tillfället.

Nej nu blev det tidsslöseri här, tid är guld.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ   /gissa vem

Sega

Nu börjar skrivandet avta sakta men säkert ser jag. Nya tag igen hepphepp! Har haft mycket att göra som vanligt, en dag känns som en timme. Fint väder utanför fönstret idag! Iskallt imorse men nu har det blivit varmare, invigde faktiskt brillor för iår på vägen hem.

Idag var det uppsatsdelen i nationella engelska, kändes bra faktiskt! Skrev om vad jag kommer göra i framtiden och hur valen vi gör nu påverkar den. Efter det var det lunch+spanska sen skulle klassen till komethallen och köra badminton. Gick nice, blev varmt till slut hehe. Så nu är jag här och ska käka lite sen är det verkligen dags att fixa mitt so-arbete som jag har förskjutit i xantal dagar. Inte bra.

Puss Anabanana

Helluuu

Anna hära. Nu sitter jag och bara tar det lugnt, ska snart ta mig en dusch eller ett bad tänkte jag. Måste egentligen göra SO också... Har inte pallat. Idag har jag varit hos hästen och vi tränade. Gick grymt bra! Nu börjar man verkligen se att hård träning ger resultat.

Idag så hade vi vår idrottslektion. Gick nog bra! Fast jag var jävligt nära på att lacka ur en gång, men jag klarade mig. Hade även nåt gehörstest på musiken, skulle höra tonfel och rytmfel i melodier. Nåra var självklara och några var skitsvåra, får se vem i klassen som var bäst på att gissa! Känner att den mesta av min kreativa sida har hamnat på att skapa istället asså haha. 

Saknar sommaren när jag ser den här bilden, eller vad säger du V? Typ 3 år sen


Signar ut. A

 

Skolan

Tjaa, inte så mycket att berätta men sitter i skolan på våra  vanliga håltimmar.. Fett dåligt schema har jag asso.. Jag kom och tänka på en sak, vad många ytliga människor det finns egentligen. Egentligen så har man ju hellre många nära kompisar än många som man inte riktigt kan lite på , visst? Tydligen är jag inte så lyckligt lottad. har tänkt på hur jävla mycket SKIT tjejer snackar, jag fattar inte varför man alltid ska säga om man tycker nåt dåligt om nån till NÅN ANNAN än den personen.
Själv har jag svårt att ljuga för folk i största allmänhet, faktiskt. Jag försöker jämt vara ärlig men vafan, när man märker hur jävla mycket nån snackar,  varför ska jag vara  ärlig tillbaka?
Alla dessa bortförklaringar alla har lyser så tydligt igenom.
Jag har några kompisar jag egentligen litar på, nämner inga namn men dom vet vilka dom är

Så, nu fick jag ur mig mina tankar för idag. Kommentera gärna era tankar och synpunkter på detta!

/ V

Hej

söndag, precis kommit hem från Solna c, har just varit och bränt pengar. Hittade ett par balskor, en klänning, shorts och lite annat skit. Försöker plugga på procentuppgifter på internet men pallar inte när alla idioter dampar när jag inte fattar ett skit - hjälp mig istället!
Vanlig vecka tror jag.. Måste in till stan och köpa en jävla massa skor och sommarkläder asso, snart bär det ju av till turkiiiet!

hejdå farbror blå!

/ V


Igen

Söndagar tar aldrig slut, det kommer nya varje vecka. Irriterande.
Min har iallafall bestått av att jag och Ellie åkte från Vicki imorse och kom hem i hyfsad tid. Det blev ingen bio igår för ingen pallade haha, så det blev filmkväll istället. Skönt med en lugn helg faktiskt! Tyvärr så var vi smått arga hela kvällen pga folk som inte riktigt verkar fatta hur man beter sig... No nameeeeeeeeees

Sen fixade jag lite inför min och Pernillas idrottslektion imorn och nu kom jag precis hem från stallet. Har tränat på ett dressyrprogram som jag ska rida på en tävling i april :) Nu har jag lovat hjälpa mam med maten, gah



Don't worry be happy
Anna

HAHA

Gillar Vickis uttryck "tid att plöja åkern, kossorna står och väntar på mat"


Mitt i helgen

GODDAAAGG, och välkomna till mitt alldeles nya program här, mitt i helgen! Ja då är klockan 17:53 för min del och sitter här hemma. Väntar på  bruuuudarna, ska kolla film medan kvällen är ung.
Sedan vet man aldrig vad som händer!
Idag i programmer presenteras en snabb inblick av gårdagen som tillbringades i bromma först sen vällingby.
Hos Bosse i vällingby får man då reda på feest duvet, då blir man lite sugen att dra från tråkigt förkrök i bromma sådär. Som handen i vanten (eller vafan det nu heter) drar jag med mig matilda vidare till vällingby. Härligt med alla bekanta ansikten samlade det är nog det som är själva höjdpunkten med fest, tror jag annars vet jag inte vad det kan vara, att supa ner sig och ligga och spy och vara allmänt äcklig tycker vissa? Not me.
Fast dock blir det en del ibland.
Idaqg vaknade jag med en bula i pannan som en vägledning.
Träningsvärk i heela kroppen och kan bara inte komma på vad det kan va ifrån?!


Jaja, tid att plöja åkern, kossorna står och väntar på mat.

HÄRLIGT HÄRLIGT som man säger med häääärlig norrländsk dialekt, min specialité för tillfället DÅRA!



/ V


Hemma - fredag kväll

Hola at ya!

Idag spenderas kvällen hemma för min del, känns lite deppigt men jävligt skönt. Ska upp tidigt imorn så pallade inte komma hem sent eller så.. Menmen, skönt att vila upp sig som sagt. Igår var ju jag och Ellie i stan och då köpte jag Heidi Clum-tröjan på bilden, som jag förövrigt ser väldigt trött ut på, vilket jag är.



Nu ska jag checka tvn och skicka iväg några sms så kanske man får roliga fyllesvar... Hahaha
Imorgon blir det bio för Vicki och mig + Amanda och Ellie, skitnice. Vi får se om det blir utgång efter beror på vad som dyker upp och så, annars ska Vicki och jag åka hem till moí och bara mysa

Over n ouuuuuuuut

Slut

Nu är man mör och fin i benen efter ett jobbigt hopp-pass! Blev inte så högt för Bayas och min del men svårt var det. Nu ska jag ta en lång och skön dusch, ta på mig myskläder och plugga en stund. Imorgon blir det stan med Ellie :)

Ha det bra pusspuss
Anna

Tiselitisdag

Hej! Tisdag, så häääärligt med sena dagar, varför inte va där lite längre liksom? :D
Har tränat på gymmet i 2 timmar, först 70 min gång på bandet sedan 1h spinning, UNDERBART med degben!
Ej ätit middag, jag älskar att vara hungrig!
Klockan är snart 9, åå vad kul det ska bli med skoldag imorrn och filmprojekt! MUMS


Huhu... det där va kämpigt.

-Anna, kaaan det vara din lilla fläta i luggen, har aldrig sett dig i någon form av fläta förut.. hehe


Det där var ett litet kortisinägg från mig dådå, me want summer lalala



 sardinien förra påsken

Dag nr 2

Nu är vi inne på veckans andra dag, och den har varit bra änsålänge! Slutade 11 hehe. Eftersom vi fick vara 2 h extra i skolan förra veckan så övertalade vi vår so lärare att vi inte skulle ha so, said and done så jag kunde gå innan lunchen. Nu har jag varit här hemma ett tag och håller på med lite läxor, snart ska jag till stallet och träna dressyr.

Jag och min söta lilla ponny i sommras:


Har även kommit på att jag har en webcam, den är lite rolig om man har tråkigt!
Bjuder på en bild från idag också:

Vicki kan du se nåt som inte stämmer!?

PUSS A

Vickis måndag

Skulle upp och duscha i morse, orkade inte, sprang tillbaka till sängen. Vaknade för sent, fick stressa.
Har världens värsta människor på hela jordklotet(förutom Linnea) i min grupp på filmprojektet i skolan, buuh!
Sedan avslutades dagen med ett no prov som jag har råååpluggat till, så kommer inte dom frågorna man pluggat på.
Red ut med Elin, härligt att få prata med henne -det var länge sen!
Nu ska jag avsluta dettta, 20:33

Hejdå, pusselipuss


Dagen kortfattad

Humör: Glaaaad :)
Planer: Chilla & plugga lite
Roligaste: När Johanna och jag sprang runt som två fem-åringar i aulan
Tråkigaste: Läxor
Äckligaste: Vet inte?
Jag Borde: Skaffa mig ett liv
Längtan: Sova
Beroende: Kaffe
Vill ha: Cashflooooow
Frisyr: Nåt slarv
Klädsel: Jeansleggins & Ellies tröja
Låt: Nickelback - Somebody
Person: Min katt Sara, hon är gulli


GAH

-Skola imorrn, hjälp!
Måste kommentera Annas outfit idag, häärligt nice, jag älskar det! Fast mina söndagskläder har nog alla svårt att slå ändå..
Som en söndag för några månader sedan, Anna kom och mötte mig i stallet och trodde att det var en luffare som kom emot henne. Då hade jag alltså tagit på mig en alldeles för stor röd regnjacka, vit mössa med oranga blommor på(neddragen i hela fejan) , gröna mjukisbyxor och gröna stövlar. Toppat till detta skulle jag ta hem lite saker från stallet och inte tänkte jag på att jag hade en "akademin-bokhandeln" plastpåse. Vicki in the chilling time, det är härligt med kanske inte för sällskapet.
Inte nog med detta så mötte vi en person på hemvägen som va den minsta jag ville möta i dom kläderna, så det var bara att rusa över på andra sidan gatan, haha.

Nu är det time for going nån annanstans. Ska nog gå ner och ta lite äppelpaj, tjuhu!

Hejhopp !

Söndag igen

Happ nu har det gått en vecka... Imorn börjar helvetet :)
Idag har jag tänkt att chilla hela dagen, fast ikväll ska jag till pollen och hoppa. Den här veckan kommer nog bli nice för jag har inga prov! Ska passa på att njuta och göra saker jag inte brukar hinna. Fan jag har fått massa ha-begär igen, måste shoppa men cash vettefan hur jag ska trolla fram. Another day another drama

Hahaha juste jag har en dagen outfit att visa:

En personlig favorit med rosa sidenbrallor och duntofflor...

Over n out

Trött

Hej och hå på böljan blå, här slänger jag in ett litet snabbt inlägg innan joggingturen.
Nice igår som Anna redan sagt, vi blev väl uppmot 30-40 pers. Tyvärr en liten incident med oinbjudna gäster och polis, både löstes snabbt dock.
Har sovit 4 h inatt. Asso jag klarar bara inte av att höra 3 pers, som andas i otakt när dom sover (plus att nån ligger och pratar också, eliiiiin...) Somnade 3 vaknade typ 7, väntade på att dom andra skulle vakna, väckte dom vid 9. Amanda såklart ligger kvar och sover.

Lite bilder från gårdagen :

                   


Lala

Nu är jag hemkommen från vicki, mår skitbra verkligen! Ironi. Vi startade dagen med en frukost bestående av två koppar kaffe, vicki har äntligen växt upp från bebisåren. Vi blev iväg skickade tidigt som vanligt haha, och jag såg fram emot en lodardag. Så kommer jag på att jag måste till hästen. Fan vad nice liksooom

Aa så nu ska jag dit iallafall, det var en kul kväll igår om jag inte redan har skrivit det. 
Hare bra alla pusspuss A 

Fredag den 13e

Aldrig har jag varit skrockfull, men nu vet jag inte längre.
Började med att jag fattar NOLL på nationella, så där blir jag väldigt glad om jag får g måste jag säga!
Ridtur sedan, har aldrig tappat ett benskydd på hästen och idag gjorde jag såklart det.
Skulle rida tillbaka och hitta det på köpet  ligger det längst bort av rundan så det blev en aaaningen längre beräknad ridtur än väntat. 
Nu har jag nyss duschat, sitter här i mjukiskläder i väntan på att Anna kommer med kvällens outfit - Vit tunika med midjeskärp (?) Hon är ju stylisten så hon plockar säkert ut något bra!
Kollar samtidigt på Let's dance, har aldrig fattat poängen med det programmet för det är jääättedåligt, punkt.
Nu ska jag gå och sminka mig lite för att om två timmar dra till Jenny på fest. 

Puss och hej leverpastej! 


Äntligen..

..Fredag! Woh.

Idag har jag haft nationella i engelska hör- och läsförståelse, gick bra faktiskt :) Nu ska jag duscha, chilla och packa ihop lite grejer för att bege mig mot Vicki senare.

Vi hör antagligen av oss i kväll och skvallrar vart kvällen tar oss, puss!

Soulja Boy - Kiss me thru the phone


Mums

Nu har jag precis kommit hem från en trip till godispalatset, pappa var tydligen sugen på godis och jag med, så vi åkte dirr! Mums med godis hehe. Annars har dagen spenderats med Ellie och vi har bara chillat hemma oss mig och jag bjöd själklart på min latte. Idag hade jag även muntliga np i svenska, gick bra!



Vicki du skrev ju i förra inlägget vart dagarna hade fått sitt namn, och det är från asagudarna har jag för mig, Torsdag från Tor och Fredag från Frej eller nåt sånt typ... Här får man lära sig saker i skolan faktiskt!

Nu rundar vi av och imorn är det FREDAG woooooho, peace out. A

Ons-dag, vad är det?

Vad har dagdöparen fått ideer ifrån? Jag menar mån-dag, tis-dag, jag ser inget samband till vad de kan hänga ihop med vad för något? Fast ibland är det kanske bra att just  bara göra saker, som inte har någon betydelse liksom - Chilla med livet vafan!
Veckans mittdag har iaf gått snabbt, slutade 1. Måste säga ser inte fram mot fredag, 3 timmar engelska nationella. Och ooj vilka förväntningar jag har på mig! Mitt och min lärares samtal om min övningsuppsats såg ungefär ut såhär:

"Jonas, hur gick det för mig på övningsprovet?" sa jag med stort leende i förhoppning om att han kaanske hade blivit gud och tänkte ge mig nåt bra betyg!
"vi sätter oss här inne ska jag visa dig det"
Han tog fram det och såg alla röda sträck över hela pappret
"Vore det inte för dethär skulle du ligga på ett solklart g"
Vicki suckade och gick ut. Jag tror inte på gud..

Jag älskar min häst, måste bara tillägga det. Hon är speciellt bra på torsdagar då vi tränar i Waxholm.


Jag och min ögonsten

Hämden är ljuv

Vickis förra inlägg om vår humor stämmer, vi är däremot inga sånna som garvar åt allt typ bara man säger ordet giraff, det hatar jag. Vi är mer allmänt cp och driver sönder allt. Bilden var också väldig fin tycker jag!
Men självklart klarar du dig inte utan hämd Victoria...

Den här bilden gillar jag skarpt! Jag tycker den visar vilken fin min Vicki ibland lyckas med när hon har lite för mycket av det goda i sig. Haha men hon brukar inte se ut såhär faktiskt, hon är världens sötaste.

Nu ska jag upp och ta nåt att käka, sen ska jag sova tror jag. Är trött så in helvete, kanske resultatet efter mitt pluggande igår natt. Provet gick ganska bra tror jag. Juste kom ihåg: 3 dagar kvar till helg! Love Annaaaaa


Huhu

Goddag, Vicki häraa! Idag då, tisdag. Hm. Gick till klockan 5 i skolan, sedan så var det råplugg hemma i 3 timmar - duktig?!
Ja jag säger desamma Anna, nedräkning till helgen! Verkar inte behöva sitta sysslolös då det redan har dykt upp lite olika alternativ. Ska dra iväg och kolla på min brorsa när han springet ett lopp på söndag, i hopp om att få träffa lite gamla vänner. Tänk att jag också har hållt på med sånt.. 

Det här med humor folket, vad är egentligen  humor? För mig är det en jävligt bra sak som man har jävligt kul åt! ett exempel i fredags när Anna och jag hade lite leka- med- maten- stund. Dock var det en typisk Anna och Vicki humor, men det var ju hur kul som helst!


 Haha!!

Tjenahej

Hemma från skolan nu och ska iväg snart! Emerich Roth som var med om förintelsen i koncentrationsläger och en fd g som hette Patrik var i skolan idag och föreläste hela dagen, det var verkligen grymt. Fick mig en tankeställare.

Läste nyss ett mail från min morfar på 70+ som precis har skaffat sig sin första dator och skrev sitt första mail och fick mig ett gott skratt. Mailet hette att kasta dator i soporna och lyder såhär "tag ett stadigt tag i datorn, öppna köksfönster och skicka den i riktning mot soporna". Hahaha han verkar ha haft lite problem med den.

Ska dra nu pusspuss

Vårkänslor

Nu är jag hemma igen och har käkat middag på stående fot som vanligt. Träningen gick skitbra men var jobbig, ska försöka komme ut på tävlingsbanorna snart..

Började verkligen längta efter vår och sommar när Vicki och jag snackade i luren om sommarplaner och all annan skit. Vi ska till gotland v 29 och det lär bli en hel del chill kvällar vid min pool och det nya trädäcket, sol, värme och bränna fan vad underbart.

love A


April (?) 2008

En sak till

Vicki - det stavas gOOdbye
Älskar dig ändå!

Underbara måndag

Har precis kommit hem från skolan, en ganska chill dag men jag har varit skittrött och det enda jag kan göra är sitta och snörvla. Älskar att vara förkyld! Not. Att jag var klarvaken till kl 2-halv 3 i natt är också trevligt.

Ska nu slänga i mig en macka och packa ihop lite grejer sen ska jag bege mig till stallet. Jag och lilla hästen ska träna, lär bli jobbigt. Imorgon ska vi ha en SO-heldag i skolan, en jude som var med om förintelsen och en fd nynazist ska föreläsa.

Nedräkningen har börjat, 4 dagar sen är det helg! Puss Anabanana


Hej

Måndag, värsta dagen på veckan ? Jo. Jättetrött, så kände mig för att klä ner mig lite tråkig idag - svart och vitt.
Sitter för tillfället i datasalen i skolan och tycker att den tiden av livet snart kan vara över faktiskt.
Ikväll hinner jag inte skriva, ska till the horze.
Veckan kommer nog annars se rätt likgiltig ut, jag längtar inte till påsklovet, nejnej.

godbye!

ps. anna jag är snart ikapp!

Duktig

Nu är jag stolt över mig själv asså! Har pluggat och bokstavligt talat haft städdamp i mitt rum. Jag får damp när jag städar, nåt konstigt jag lider av. Detvaralltjagskullesägahejdå

SÖNDAGSÅNGEST

Hejhopp, första inlägget av mig! "Vad kul" tänkte jag när Anna föreslog blogg tillsammans, men finns no time för att ta tiden och sätta sig och just skriva. För min del så har det varit en härlig helg, såg lite ut som dom brukar. Fredas var det tjejmiddag här hemma, mysmys I
Igår blev det lite struligt. Festsugna girlpowers var ute i trafiken. Föst var det tänkt att dra till fest i Sollentuna men vi hamnade i Kallhäll hos Simon.
Till en början var det korvfest men vafan 6 brudar som vi var, kom och krascha det -synd grabbar!
Hem sedan och hittade självaste Gustav (minns inte om han hette det) men en kompis till Elins brorsa, helt ensam ute i Sundbybergs vildmark, jag tyckte riktigt synd om honom om jag ska vara ärlig. Jag, Matilda, Julia och Amanda drog hem till Matilda (alltid bra att sova det är chilliga föräldrar!) och elin och mimmi till sig, med sällskap av Gustav, jag undrar hos vem av dom han hamna hos, Elin svarade inte på mina sms så.. Hehe. 
 Väl i Rissne, där sovplatsen var denna lördagnatt var vi jääättehungriga så vi hamnade på donken en kvart innan vi blev tvugna att ordagrat rusa hem.
Där var det renstädat från kvällens tidigare party, som tur var så inte den chilliga Anders skulle fatta att det varit  barndisco medan han va borta.


Japp, det var min helg, blev rätt långt inlägg, smällen man får ta för att man inte har tid, om dygnet hade haft 48 timmar..


Godnatt! / VickiiiVire


That's not the way I want my story to end

Tjaaa, söndag dåra. Jag hatar söndagar, grov skolångest man får när helgen går så fort! Sitter nu här och lyssnar på Pink - Sober Idag har jag och bror varit en sväng till jakan för att handla presenter till mamma och pappa som båda såklart fyller år i mars. Det var faktiskt inte svårt att hitta presenter idag, till pappa blev det en t-shirt från Bläck och till mamma en skitfin blommig blus. Jag fick även med lite grejer hem... Hej tom plånbok :)





Nu ska jag ägna resten av dagen till det absolut roligaste jag vet, plugga biologi som fan eftersom att om jag inte får mvg kommer jag nog bli sänkt. Och inte nog med det så måste jag städa mitt rum. Livet är ju underbart haha

Aja allt för mig, och hurru Vicki det går redan utför för dig, du ligger efter!

Puss A.

Lördag

Imorse vaknade man av att inte kunna andas med näsan och inte kunna svälja, mys! Fattar inte varför man alltid ska bli sjuk vid fel tillfälle... Så kvällsplanerna var det bara att glömma och nu sitter man här - skittråkigt. Har precis fixat vår design, den får funka så länge helt enkelt.

Vettefan vad Vicki har för sig, kanske dags att skicka iväg ett sms? Man måste ju hålla kollen.
Nu ska jag gå och dricka te och ta en ipren. Over n out

Premiär

Första inlägget i vår nya blogg - A to the V.

Just nu sitter vi, Elin, Amanda och Ellie och chillar galet hos Vicki, för det kan ju behövas ibland! Det var en kort rapport för den här gången och hoppas alla har en riktigt bra fredag,

puuuuss Anna och Vicki

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0