Så kan de va

Nu kände jag mig faktiskt skyldig att skriva nåt här
Än en gång: jag lever
Depprission? Vet inte. Tror det är skolångest
Återkommer när det rullar, PYSSSSSSSS


Äta, sova, plugga

Nu har liksom verkligheten börjat igen känns det som. Jag känner redan av naturinriktningen, haha! Gah jag är skoltrött sedan 9an...

I helgen var jag och Martina på en liten fest i fredags, inte något kul kan jag påstå. I lördags var jag med familjen på judiskt konfirmation (vi är verkligen inte judar dådå!) 

Idag har jag läxor men jag orkar inte göra dom, känns inte som någon större idé då jag ändå kommer komma efter imorgon igen. Anna har bytt till vår klass nu, kul! Jag, Martina och Anna är ingen bra trio vad det gäller lektioner, vi har alldeles för mycket att prata om, idag kan jag inte säga att vi var särskilt effektiva. Men jag har aldrig varit någon storjobbare på lektionerna, måste kanske ändra på det om det ska fortsätta i detta tempo! 
Tycker att man kan chilla i skolan, man har ju ändå en miljon läxor att göra hemma, så vad gör det om man får EN TILL ? Hehe, usch. 

Jag vill bara meddela att Anna är inne i någon depression, därför är hon så tyst som hon är.

/ V


Glömt skriva!

Det har varit mycket nu med ny skola och allt, kommer faktiskt inte ihåg när jag skrev sist men det kan väl inte vara så länge sedan?

Den här veckan har varit bra, med mycket ny information och nya ansikten! Men det tycker jag bara är positivt, jag är en person som behöver omväxling, både inom det sociala och miljön.

Skolan började med en rivstart och det blev till att plugga direkt... Igår gjorde jag en idrottsinlämning på datorn, så den är klar iallafall.

Sedan har vi detta med naturklass dådå. För det första är det bra med folk som liksom har lite hjärna och kan saker. Men min personlighet är inte aaaaaaalls en naturinriktning. I min klass tycker folk man är typ konstig om man festar. Ja, jag brukar gå ut på helgerna? So what? Vad är problemet med att tycka om att vara med sina kompisar och träffa andra folk?  Jag kommer inte ändra mina helgvanor bara för att jag har börjat i en naturklass, punkt.

Så, idag ska jag och Martina iväg till Sollentuna på en liten fest för att fira vår första helg! Imorrn ska jag upp tidigt. Mammas jobbarkompis son ska konfimera sig och grejer så det blir först på morgonen sen är det fest där på kvällen.



/ V


Lång schemadag

Första schemadagen och vi har noll raster, bara 5 minuter mellan varje lektion. Lunchen blev till att slänga i sig på en kvart men ska inte klaga, då behöver man ju faktiskt inte vara i skolan så länge !

Slutade vid halv 4, åkte direkt till stadion för att kolla på min brorsa som skulle springa 2000, tänk när jag också var sådär bra.. buhu.

Tror jag kommer få gå barfota imorgon, jag har blåsor på alla ställen man kan ha blåsor på fötterna.

/ V

Vår blogg är tråkig, HAHA

Japp, så går det om man är känslokall och inte öppnar upp sig för folk, för sådana är både jag och Anna. Och jag tror att båda vi också är tillräckligt smarta att inte lägga ut hela vårat liv på internet, it's not safe !

Meeen, vi båda bloggar ju för skojs skull. Jag menar, jag älskar Blondinbellas visdomsord men det är hennes JOBB att blogga och skriva sådant, skulle jag göra det skulle det ta alldeles för lång tid av den dyrbara tid jag har.

Annars gjorde jag min debut idag på gymnasiet, lite rolig klass haha... Jag känner iallafall Martina sedan innan så det känns ju bra. Anna beskrev sin klass som "förortsfjortisarna" , haha tyckte det var lite kul. Och jag har matte varje dag utom fredagar.. Hehu!

/ V

Riktigt dåligt!

Såg nyss 1500 meters finalen på vm i friidrott. Måste bara skriva av mig för jag bev så upprörd! Folk som inte kan regler med löpning och inte kör ett schysst spel ska inte få vara med : En tjej drog upp tempot och hon ligger i ledningen , sedan kommer en spaniorska bakifrån och försöker gå om på insidan FAST det inte fanns någon lucka. Hon knuffar omkull hon som leder så att denne faller, sedan går hon och vinner.

Hoppas spaniorskan blir diskad, USCH !!

Och imorgon gör jag min gymnasiedebut

Ja, då var det dax för mig imorgon också! Alla har redan börjat och verkligen alla var nöjda med sina nya klasser och skolor, hoppas hoppas att jag också blir det! 

Inatt  hade jag värsta mardrömmen om att några idioter från min gamla klass började i samma klass.. Det är så skönt att vakna upp från sådana drömmar och inse att det inte var verklighet, hihi.

Jag har sjukt dålig kondis också. Mamma och min brorsa skulle ut och springa milen och jag har alltid varit dubbelt så bra som mamma men idag svishade hon iväg och jag kom lunkande efter.. inte kul ! Nu ska jag börja träna. För att inte tala om hur bra min brorsa är, fast han är ju faktiskt seriös satsande också.

När jag och mamma åkte till hööks idag fick jag ett inslag: jag ska börja ta upp min sång igen. Jag gick ju på solosång förut men slutade i brist på tid. Men jag saknar det och nu när Zelma inte kommer ridas lika mycket har jag nog tid för det i ett år iallafall, så det ser jag fram emot!

Nu ska jag gå ner och ta nåt att äta, det blir nog lite kakor.

/ V


HAHAHAHAH

Jag läste nyss min gamla blogg, KOLLA!
 
ohvicki.blogg.se

Och jag skäms inte........

Häst

                                             

                                             

                                                

                                              

                                              

                                               

Världens sämsta bloggare

Jag är så jävla sämst på att uppdatera :) Men jag har verkligen inte orkat. Men nu tror jag att vi är back on track snart igen.. Anledning? VICKI KOMMER HEM IDAGGGGGGG WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så den lilla filuren blir det till att träffa lite senare idag hihi. Men nu ska jag först en sväng med mig själv till outlet på jakt efter ett par svarta jeans. Är så jävla trött men måste verkligen ha det så finns ingen annan tid. Har klunkat två koppar kaffe men det hjälpte bara måttligt.

Igår kväll var jag med ett helt gäng brudar, blandannat Joannie och Ellieeee. Kvällen började i Skanstull och avslutades i Bromma. Jag, E&J slaggade här hemma, det var första gången jag åkte nattbuss hem men det gick ju finfint. Vi var hemma vid typ halv 4. Men när vi kom till min ytterdörr så hade min kära bror låst och inte lagt ut nån nyckel, som han skulle göra för att jag inte hade nån med mig... Jag hade tydligen sagt att jag skulle sova borta men det sa jag faktiskt inte, jag sa att jag inte visste. Så jag lacka sönder och vi stod och bankade på rutan och skrek som idioter, stackars mina grannar hahaha. Tillslut så kom min brorsas kompis och öppnade dörren lagom glatt. Så vi slapp sova ute och det kändes lagom skönt!

Nu ska jag ge mig av hade jag tänkt. Pusssssar

Bästis?

Anna - hjälp mig att underhålla bloggen!

Twilight-tråk

Idag är det heldagsregn.. igen! Wihu. Har inte hunnit göra något idag, då jag utnyttjar de sista lediga dagarna med att sova. Tänk att det är folk som redan har sin första helg, det är skrämmande...

Nu är twilight på, fattar inte hur alla kan tycka den är SÅ bra? Visst är den bra men jag avgudar den inte. Och Robert Pattison är INTE snygg någonstans, ett vandrande lakan med jättehår.

Snart kommer mamma, hon sover här inatt innan vi ker tidigt imorgon bitti, den långa resan hem, med transporten på släp också..
Mamma och Cecilia (Jessies mamma) är jättebra kompisar och de har växt upp tillsammans, som jag och Jessie. Och det är 4 år mellan dom, som det är mellan mig och Jessie - det är faktiskt kul!

Nu orkar jag inte sitta och sriva på den är lilla tekniska mackapären, knapparna är ju nästan mindre än fingertopparna och jag har fotfarande inte vant mig vid det än så jag ursäktar om man måste tyda de här senaste inläggen!

/ V


In the end

sitter här nere i vardagsrummet  med flugorna flaxande runt omkring mig och en sovande kattunge vid min sida. Musiken är på i öronen, jag älskar låten Decode med Paramore- den låten kommer jag alltid att förknippa med Jessies saab, haha. I den bilen har det blivit mcket musikdunkande dom här veckorna.

Igår var vi ute på en hamnkrogen och det blev lättare mat och alkoholbaserade drycker för några.. hm. Desvärre hade vi då ingen chafför hem så vi sov hos Jens. Vi var väl en 6 stycken som skulle sitta och glo på Pearl Harbor, jag trottnade och somnade efter en halvtimme och vaknade i slutet , då var klockan halv 2. Hade lite svårt att sova sedan och gick upp kvart över 8, så det blev en liten middagstupplur alldeles nyss.

Idag är vädret annars bra ute, men jag har ingen lust att vara ute idag, har börjat få skolångest - jag vill inte!! Skönt ändå med nya ansikten och lokaler. Men att jag har valt natur underlättar ju inte mängden plugg, usch.

Inatt ska jag och Jessie ha "high school musical" marathon, hon blev chockad att jag inte hade sett filmerna så då bestämde hon detta, kul men jag är ju ingen nattuggla så jag lär väl somna, haha.

/ V

Hejsan hoppsan

Ja, dagen började med en tidig uppgång för vi har lite minimalt med tid idag nämligen.

Vi ska snart åka ner till Varberg där vi möts upp av Jessies kompis Robin och någon till så ska vi samåka ner till Helsingborg där vi ska kolla på fotbollsmatch. Elitryttarna spelar fotboll... haha. Sedan får vi se hur och om vi kommer hem ikväll, ibland är det skönt att inte planera allt in i minsta detalj, även fast jag vill ha allt planerat för mig i vanliga fall.

/ V

Tävling och glädje

Hann inte med datorn igår, därför jag inte skrev.

Igår var jag borta och tävlade med hästen iallafall . Dagen började bra med en skrikande huvudvärk och allmänn förvirring i huvudet.

Det var långt dit vi skulle åka och vi kunde då inte riktigt vägen men vi slutade på skogsvägarna i nowhere och där, helt öde, låg ridanläggningen, haha nästan lite komiskt! Jag fick typ springa banan när jag kom fram och var stressad och okoncentrerad och kunde den inte när jag gick och skulle värma upp hästen, jobbigt värre.
Kunde ju liksom inte backa ur så jag red in på banan, en 95cm klass och hoppades på det bästa. När jag red förbi Jessie som stod vid kanten hörde jag ett väsande ; " Neeeej, vad håller du på med?!" Sen började hon skratta och bortgjord som jag redan var ropade jag tillbaka: men vart faaan ska jag?
Jag hittade iallafall hindret i rätt tid och var snabb ut på rätt väg igen.
I denna klass placerade jag mig som 3a!

I 1m kom jag ihåg hela banan och hästen var superfin, vi kom i lite skitlägen men hon hoppade, en ängel som hon är och hade vi gått 2 meter längre in vid ett hinder hade vi vunnit, 1an var före mig med inte ens en sekund, men 2a är ju inte heller dåligt!

Jag vann en lampa, glödlampor och en grimma, haha! Råsa glödlampor...


Idag står det inget på schemat, har precis kommit hem från en lite crazy ridtur, hehe. Släktkalas ikväll för den nyblivne 18 åringen i huset - Edward! Jag vill också vara äldre.. suck. 23 är en bra ålder.

Nu ska jag pyssla med lite andra saker!

/ V

Wiiiiii

Hej hoj
Nu kom jag precis hem från en grillmiddag med stallfolket och känner hur mina ögon svider och vill stängas. Blev en lång dag igår och tror jag fick kanske en timmes sömn, men det är nice! Jag Ellie, Johanna och Faaji på lite olika ställen och slutade på östermalm där vi slaggade. Sen var jag tvungen att gå upp typ halv 9 för att jag var tvungen att vara hemma 10 då vi skulle till stallet, kul va?

Nu ska jag nog sova, pyyyyyyyyyyyyss

Ruskväder och trött!

Nu sitter vi här och kurrar framför tvn, det är grått och regnigt ute.. USCH!

Igår kom jag in på "krogen" haha så vi satt där ett tag och träffade lite folk, sedan gick vi hem till Lisa( Jessies kompis). Jag och Lisa somnade direkt i hennes säng och när vi vaknade efter 2 timmar hade inte Jessie kommit tillbaka så vi blev lite oroliga.. Men hon kom hem på morgonkvisten så då kunde vi somna om igen, så det blev väl lite sådär med sömn inatt..

Imorgon ska jag tävla och som vanligt när det är hästtävling måste man upp tidigt, pust. Jag hade totalt glömt det så det blev en snabbpackning nu, men jag tror iallafall att jag fått med mig allt! Ett stort minus är att det ska vara heldagsregn imorrn IGEN, kanske inte helt oväntat, haha. - Är det sådant här väder det ska vara i Augusti?

Jag tycker inte alls det har blivit varmare under åren, snarare tvärtom och framförallt en aaaaning mer regn, brr jag ska åka på en långsemester till USA om några år, så får vi se om jag blir kvar där, det finns en risk kan jag säga, jag älskar USA!


/ V

Rastlös

Blev väckt av´telefonsamtal så det blev en ganska tidig morgon, hm... 

Det är iallfall fint väder idag så jag hade min skönaste solstund pålänge och låg och sov, mmmmm.

Kattungen är galen, jag blir nog snart en liten mumsbit (eller heter det munsbit?)

Nu ska jag tvinga Edward (som då är Jessies brorsa den som  inte fattat det) och gå ut och springa med mig, jag ska ju snart springa tjejmilen, brrr.

/ V

Torsdag

Kom ganska nyligen hem efter att ha varit med Jessie när hon hoppade med sina hästar. Själv var jag iväg och hoppade Zelma imorse, trodde jag typ skulle dö haha.

Riktigt skitväder har det varit här idag! Det har legat ett dumt åskväder precis över det här området i stort sett hela dagen, usch jag gillar inte åska, det var efter mitt trauma ute på sjön när jag var liten tror jag, och efter det vet jag att åska inte är att leka med..

Nu vill Edward ha datorn tror jag så jag måste börja dra mig. Stackarn jag blir så sällskapssjuk när jag är ensam så han får stå ut med att jag lever rövare på hans rum haha!

/ V

Back

Nu är jag tillbaka :D Har haft det jätteskönt på Gotland med fint väder. På fredag-söndag var vi på m&m's gård och bara chillade. Det var jättefint väder så det blev en hel del bad! Sedan åkte vi in till Visby måndag morgon-onsdag.

Nu har jag legat och sovit i en timme. Förklaring? Igår gick jag upp kl 5 för att hinna med båten. När jag kom hem var det stallet direkt. Efter det var jag på Sverige-Finland på Råsunda med min far&farbror. Wihooooo bra jobbat av Sverige som vann, men det var ju bara vänskapsmatch så. Så därifrån kom jag hem typ 11, sen tog det ett tag för mig så kom i säng kanske 1. Aa och idag så skulle jag upp och morgonfodra, så då gick jag upp kl 6, så mys!

Nu kände jag hur hungrig jag är, återkommer med bilder från g-land.
Pusspuss

Lala

MIN HÄST ÄR DRÄKTIIIG!!! Gissa om jag blev glad av beskedet! Det blir en hel del jobb dock sedan när jag har 2 hästar, kanske 3 om jag köper en till, hej ig i alla ämnen!

Jag har inte gjort så mycket idag, gick ut på en lång hundpromenad i morse, nu försöker jag och Edward koka potatis, haha! Får se hur det blir..

J var just här ett tag, typiskt att han ska upp till stockholm nu när jag är här haha.

Jessie kommer nog hem snart, då ska vi åka iväg och hämta Zelma,sedan ska jag hoppa lite, ska ju tävla igen i helgen, men den här gången är det bara en lokal tävling så det är lugnt !

Nu ska tekniska jag försöka ladda ner låtar till  min Ipod från Spotify, hehe.

/ V

Regn & Surt

Sådana här dagar är Sverige motbjudande - Hej Miami!

Inte gjort något idag, vanliga rutinerna: fodra och ta ut hästar och därefter fixa i stallet.

Kom på en sak när jag var ute och red igår: Usch vad jag har många kompisar som är dåliga på att höra av sig, det är alltid jag som gör det. Jag menar,hur lång tid eller energi kan det ta att slänga iväg ettt sms : "Hej hur är läget?" Det försöker jag göra titt som tätt till folk jag inte träffar så ofta nu på lovet. Har man ett förhållande med en kille så måste ju båda parterna bjuda till annars går det i botten och det är PRECIS samma sak med ett vänskapsförhållande!! Så, nu borde allihopp tänka till: Hör jag av mig tillräckligt ofta till mina vänner? Tror många kommer komma på sig själva.

Sedan dt här med frasen "Jag ringer dig ikväll". Det är faktiskt oftast tomma ord, tyvärr! När man inte kan prata med någon och säger att man ska ringa den sedan så tycker jag det är fruktansvärt dålig stil att aldrig höra av sig, utan vänta på att den andra ska ringa!

Båda dom här sakerna händer ofta bland mina kompisar och det sårar mig djupt, det känns som om jag inte får någon respons tillbaka.. Alla är olika här i världen och jag kanske inte tar åt mig så mycket av dumma ord någon säger till mig men det här är djupare och handlar om människor jag bryr mig om, bryr ni er inte om mig?

Så, nu tycker jag att alla som läser detta ska ta en lärdom - Det är så lite som kan förstöra så mycket.

/ V

2 i 1

Hade inte tid att skriva igår så här kommer en snabbgenomgång av dagen och gårdagen.

söndag: Gick upp halv 5 för att åka på tävling. Då hade jag sovit 1,45 timmar för vi var på fest . Det är alltid kul att festa på lite andra ställen med nytt folk tycker jag! Jag var då ordagrant helt död på tävlingen. Sedan åkte vi hem och jag minns inte vad vi gjorde igår på kvällen, jag gick iallafall och sov vid halv 9, superskönt må jag lova.

måndag: Idag började trötthelten komma krypande, har haft en grym huvudvärk, dels var det nog för att jag missade morgonkaffet. Vid 10 tog jag och Edward bussen in till stan där jag mötte upp Jens så var jag med honom hela dagen, det blir lite segt i längden att vara ensam här hela dagarna.. Vi gjorde lite allt möjligt och vi fick två supergoda måltider, haha jag har åkt snålskjuts vad det gäller pengar idag ! Jag förstår inte hur han kunde vara så glad, det har ju hänt en del läskiga saker inatt- man tror aldrig att det händer en själv . När han ringde mig i morse och berättade vad som hänt så trodde jag först inte det var sant..

Nu ska jag se vidare på beck!

/ V

LÅÅÅNG DAG!

Ja, gick då upp klockan halv 5,, Men hann iallafall sova 4 timmar hihi! Sedan bar det av till tävlingen, klockan 6 åkte vi och jag var inte lite nervös haha. Men när jag väl gått banan då var jag inte lika orolig för banan var superenkel. Dock så blev det lite stressigt innan så jag hann inte riktigt hoppa fram ordentligt, men väl inne på banan var bårde jag och hästen riktigt taggade men vi kom fel på 3an och då blev det ett stopp, tyvärr jag hade faktiskt kunnat nolla! Menmen, jag hade bara som mål att komma runt såhär på minn 1a   regionala tävling.

Annars idag ska vi på typ fest hos Jens. Det blir inte så sent för jessie ska tävla imorrn igen, och jag ska vara ned sin hästskötare.. Nej nu ska vi faktiskt åka, jessie ska köra hihi.

/ V

Drar igen

Dags för den absolut sista destinationen den här sommaren - blandade känslor. Så nu drar jag till släkten på Gotland och kommer befinna mig på södra sidan och i Visby. Inget bloggande till på onsdag med andra ord! Jag är packad och klar så nu ska jag bara duscha och fixa till mig för att sen åka till båten som går kl 23.

Ha det bra alla! Puuuuuuuuuuuuss / Anna

Så kom det fina vädret

Idag skiner solen här som aldrig förr och det är nog närmare 30 grader. Vaknade vid 10 och sprang ut i stallet och packade till imorrn, jag ska ju tävla imorrn! Jag fååår inte glömma banan eller typ åka av, det vore ju inte så kul. Jag har riktiga tävlingsnärver - Kan vara nervös en vecka innan. Ikväll ska vi iväg på 20 års fest och vi ska upp halv´5 (!!!) imorrn så det blir nog i nte alls mycket sömn inatt kan jag gissa på..

Tröttnade på att ligga och steka på studsmattan efter nästan en timme och gick ut och gick för att röra lite på benen. Det är så härligt att va ute och gå på sådana här lantvägar i bikini, hihi. Tvn är påslagen men jag kan inte sitta här så länge till för det är FLUGINVATION, ordagrant här inne" Det är precis som runt en häst, jag fattar inte vad dom kommer ifrån! Dom kläcks säkert under soffan EUW! Jág tycker flugor är så grymt äckliga också.

Saknar folket där hemma ,

/ V

Annanananananana

Dagens
Sysselsättning: Stallet, solning vid poolen & träff med Elmén
Humör: Glaaaaaad för de e sol
Begär: Allt sött och en ny mobil och lite mer cash och nya skor och en skjorta och nya mjukisbyxor osvosv
Saknad: VICKIIIIIIII
Jobbigaste: Inget fan idag har det rullat
Roligaste: Att träffa Anna såklart! Och att jag är Ellies habibi, tack <3

Orkade inte skriva mer idag så det var en sammanfattning! PUSS


CHILL

Haha, jag har det så sjukt bra här nere! Gör vád jag vill tralala. Jag har precis ätit färdigmat, like yesterday, not good! Annars har jag inte gjort så mycket, låg vaken från 5 och väcktes 7, så jag har inte sovit så mycket inatt alltså. Upp och ut med hästarna, sedan gick jag in och sov en timme till och lekte lite med kattenungen, den är helt crazy!

Annars så kollar jag lite på tv och är rasande på alla flugor som konstant kretsar och sätter sig på mig... Har räknat till 9 stycken i bara det här rummet. ¨
Det är fint väder ute, men det känns lite meningslöst att lägga sig ute och sola eftersom solen ändå inte tar nu.

Ikväll ska vi ner till stan, det är nåra killar som spelar i nåt band och s blir det lite fest och grejer där. Men nu har jag nog faktiskt inte så mycket mer och berätta!

/ V

Uppdatering från söder

Kom ner till Vänersborg igår, Jens mötte mig och jag åkte hem till honom ett tag innan jag åkte till Jessie, då hon var färdigjobbad. (Jsg sitter oc´h skriver på en sånhär sjuk minidator så ursäktar om jag inte skriver helt riktigt, för jag ser knappt vad jag skriver..) Iallafall så vaknade jag 11, det var meningen att Jessie skulle väcka mig 6 (!) men jag fick sova, tack . Vaknade med en hemsk huvudvärk och har tillbrngat 3 timmar i stallet med den, sedan , nu när jag skulle äta lunch kom jag på att jag glömde mitt morgonkaffe, haha så är det när man är koffeinberoende, så jag tog lunch-kaffe och huvudvärken börjar avta, pust.

Jag är här på gården själv hela dagarna, idag har jag ridit två hästar och allmänt skött om stallet, det är bra vardagsmotion kan jag tala om! Nu kommer kiropraktorn  som jag måste springa ut och ta emot!

PS: ANNA NU TYCKER JAG DU FÅR LÄGGA PÅ ETT KOL MED BLOGGANDET!

/ V

Bio

Tjenare såhär på kvällskvisten

Kanske ska berätta lite om min dag? Den började klockan halv 7 då jag gick upp och sen åkte till stallet. Väl där badade jag hela min häst och tvättade med shampo så hon blev riktigt ren och fin! Efter det tog vi en långpromenad. Sen kom Malin hem till mig ocg vi låg och solade ett tag innan vi drog in till stan. Väl där kollade vi runt lite men jag kunde inte köpa något för det är strul med mitt kort... Efter det såg vi Brüno på sergel, den var rolig och SJUK. Men jag har lite störd humor så jag tyckte om den haha. Sen kom jag hem vid halv 10 och drog sedan och hämtade Malin på moppen i Spånga, sen hamnade jag här. Faan sommaren börjar ta slut, jag fryser sjukt om händerna. Måste även tillägga att under tiden jag var hemma så tappade jag mitt öppna nagellack på golvet, duktigt! Imorgon blir det en Ellie-dag. Saknar dig Vicki om du läser det här!

Over n out, A

Reseplanerarn

Har nu packat klart och känner mig ganska redo inför morgondagens resa. Skönt att åka X2000 iallafall, det går så mycket snabbare än dom gamla sega tågen! Där nere blir det väl mycket rida och umgås med nytt folk, like it! Kommer vara själv i huset på dagarna när resten av familjen jobbar ..

Har varit med Amanda hela dagen idag, vi har haft det riktigt trevligt och fått tillbaka kontakten vi tappar  imellanåt. Man behöver umgås själva ibland, så är det bara. Vi var inne och såg på "The proposal" på sergel nu på kvällen. Den var riktigt bra och Rönsen kunde inte hålla tillbaka tårarna, trots att jag sa åt henne att blunda. Men den var faktiskt känslosam i slutet, måste jag hålla med om. Såg också på Marley & me här hemma på dagen och då var även jag tvungen att fälla en tår, när det gäller djur är jag också blödig.

Nu ska jag försöka hänga med i dagens Prison break - avsnitt, väldigt spännanfe verkar det var, bruden bredvid mig är helt involverad, haha.


/ V


Trött och seg

Var hos Elin igår, Daniel och hans kompisar kom dit och vi hade en trevlig stund utan alkohol! Jag står fast vid att man KAN ha roligt utan, dock är jag inte nykterist. Det blev ganska sent, kom ett teefonsamtal som förlängde natten, somnade nog lite efter 4. Sedan på morgonen var det upp och hoppa och studsa iväg till seveneleven då Elin bor i ett frukostlöst hus för tillfället haha!

Jag och Anna drog hem till mig och vi gick en lång promenad och njöt av det fina vädret (efter vi hade avnjutit en efterlängtad kopp kaffe, mums) Anna gick precis och nu är jag Mrs Lonley, talala. Amanda kommer iallafall snart så får vi se vad vi hittar på.
Annars är jag rätt trött på att vara hemma nu, jag gillar att vara ute på äventyr. Jag längtar till tisdag när nästa lilla äventyr börjar!  Hatar när jag har packat för tidigt och ALLT är nedpackad preciis när man behöver det! Sen är det liksom jag i ett nötskal att ändå glömma hälften.  

Over and ooout! 
 

/ V


Kort

Nu har jag försökt skriva ett inlägg 3 gånger, men datan hoppat ur alla gångerna så nu ger jag upp, jag blir galen!!!!!!!!!! Den här datorn lever sitt eget liv.

/ V

RSS 2.0